Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Giles: «Φανταστικά τα κόλπα που κάνει ο Klopp!»

Giles: «Φανταστικά τα κόλπα που κάνει ο Klopp!»

Ο John Giles, ,πρώην θρυλικός παίκτης της Leeds, δήλωσε στην ιστοσελίδα του offtheball εντυπωσιασμένος από την απόδοση της Liverpool εναντίον της City,και δεν δίστασε να επαινέσει τον Jurgen Klopp, ο οποίος μπορεί να παίρνει το μάξιμουμ από τους παίκτες του.

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι στους παίκτες βγάζει τον καλύτερο εαυτό τους. Έχει αυτόν τον ενθουσιασμό. Ο Andy Robertson, αποδείχθηκε παίκτης αστέρι γι’ αυτόν και νομίζω ότι και ο Virgil van Dijk έχει κάνει τη διαφορά. Πάντα έλεγα γι αυτόν(για τον Klopp) ότι δεν ξέρει πολλά κόλπα, αλλά αυτά που ξέρει τα κάνει καταπληκτικά. Τις τελευταίες βδομάδες έπαιξαν πραγματικά καλά, αλλά πρόκειται να υπάρξει σταθερότητα στην απόδοση τους; Μοιάζει λίγο του Guardiola, που λέει συνέχεια ‘εμπρός, εμπρός, επίθεση, επίθεση’ και όταν ασκήσουν πίεση στην ομάδα του στα μετόπισθεν δεν είναι και τόσο καλός. Πριν λίγες βδομάδες, υπήρχαν άνθρωποι που αμφέβαλλαν για τον Klopp, πιστεύοντας ότι είναι λίγο κλόουν ,αλλά αποδείχθηκε ικανός για να καταφέρει αυτά που κατάφερε έως τώρα, και εναντίον της Manchester City τα πήγε περίφημα. Θα υπάρξει όμως σταθερότητα τις επόμενες βδομάδες ακόμα κι αν δεχθούν γκολ εκτός έδρας; Η καλή άμυνα θα πρέπει να αποδειχθεί»
Ο Giles ήταν θετικός επίσης για τους παίκτες που πήρε ο Jurgen Klopp το καλοκαίρι αλλά και το Γενάρη.
«Ο Van Dijk είναι αναμφίβολα ο καλύτερος αμυντικός που έχουν αν δούμε τον Lovren και τους υπόλοιπους. Η βοήθεια που προσέφερε ο Robertson ήταν μεγάλη. Παρ’ όλα αυτά πιστεύω ότι χρειάζονται περαιτέρω βελτίωση στην άμυνα» ολοκλήρωσε.

Eπιμέλεια : Φάνης Φλώρος

Klopp και Ings στην προπόνηση.
Klopp και Ings στην προπόνηση.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com