Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «O καλύτερος ο Pep, αλλά κανείς τέλειος!»

Klopp: «O καλύτερος ο Pep, αλλά κανείς τέλειος!»

Guardiola και Klopp στο Anfield.

Γεμάτος σεβασμό για τον Pep Guardiola, παρά το εμφατικό 3-0 του πρώτου αγώνα εμφανίστηκε ο Jurgen Klopp. O Γερμανός τεχνικός, μιλώντας στη συνέντευξη τύπου του αυριανού επαναληπτικού των προημιτελικών του UEFA Champions League ξεκαθάρισε ότι καλό το προβάδισμα, αλλά η ποιότητα της City και του Pep Guardiola είναι δεδομένη.

«Όταν χάσαμε 5-0 στο Etihad όλοι είδαν την ποιότητα της City όταν ήμασταν με έναν παίκτη λιγότερο. Ο Pep είναι ο καλύτερος προπονητής στον κόσμο, όμως καμία ομάδα δεν είναι τέλεια. Ξέρω ότι μπορούν να δεχτούν γκολ και από τη στιγμή που μπορούν να δεχτείς γκολ τότε μπορείς και να χάσεις» ξεκαθάρισε ο Klopp. «Ξέρω ότι μπορούμε να περάσουμε, αλλά αυτό δεν έχει γίνει ακόμα. Το ότι έχουμε την ευκαιρία να κερδίσουμε πρέπει να είναι ο στόχος μας » τόνισε ο Γερμανός, πρωτού πάει και στο θέμα των τραυματιών.

O Salah σε μία από τις πολλές αγκαλιές του Klopp

«Ο Salah δεν είναι σίγουρος 100%. Ήταν με τον προπονητή φυσικής κατάστασης και θα το δούμε στην προπόνηση. Όταν φανεί πως θα αντιδράσει στην προπόνηση αύριο θα πάρουμε και την απόφασή μας.»

Τέλος, ο Klopp ρωτήθηκε και για τον Roberto Firmino και συγκεκριμένα πως βλέπει την τωρινή του κατάσταση:

«Είναι στην καλύτερη του κατάσταση; Ναι.» απάντησε λακωνικά ο Klopp. «Θέλετε να σας δώσω μεγαλύτερη απάντηση; Δεν θα το κάνω!» είπε πρωτού αποχωρίσει ο ευδιάθετος προπονητής των Reds.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com