Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Robertson : «Φαβορί και με μεγαλύτερη πίεση η City»

Robertson : «Φαβορί και με μεγαλύτερη πίεση η City»

Θα βοηθήσει πολύ το φιλικό με την Torino,δήλωσε ο Andy Robertson.

Ο Andy Robertson ήταν ο παίκτης που εκπροσώπησε τους παίκτες της Liverpool  στη χθεσινή καθιερωμένη συνέντευξη τύπου στο Anfield ενόψει της αποψινής σπουδαίας πρώτης αναμέτρησης με τη Manchester City.

O Σκωτσέζος αναγνώρισε την υπεροχή της ομάδας του Pep Guardiola ωστόσο δεν έχει κανένα πρόβλημα με το να χαρακτηριστεί εκείνος και οι συμπαίκτες του ως το αουτσάιντερ της αναμέτρησης και εξέφρασε τη γνώμη πως η πρωτοπόρος της Premier League έχει παραπάνω πίεση από τους Reds.

«Θα κερδίσουν την Premier League και πολλά άλλα τρόπαια στο μέλλον.  Αυτό μάλλον τους προσθέτει λίγη περισσότερη πίεση.  Έχουμε παίξει τον ίδιο αριθμό αγώνων με εκείνους και θέλουμε να περάσουμε στον επόμενο γύρο.  Παίζουν απέναντι στην ομάδα που είναι τρίτη στο πρωτάθλημα και έχουν περισσότερη πίεση.  Αυτό πρέπει να το χρησιμοποιήσουμε υπέρ μας. Αν θέλετε να πείτε πως είμαστε αουτσάιντερ, πείτε το» ήταν τα λόγια του πρώην αμυντικού της Hull City , ο οποίος εκτός δραματικού απροόπτου θα είναι στο βασικό σχήμα της Liverpool.

O Robertson δεν φοβάται την ταμπέλα του φαβορί της City
O Robertson δεν φοβάται την ταμπέλα του φαβορί της City
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com