Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σιδερώνοντας το σεντόνι: Ο κύβος ερρίφθη, η City έρχεται!

Σιδερώνοντας το σεντόνι: Ο κύβος ερρίφθη, η City έρχεται!

Τελευταίο βράδυ αναμονής για την πρώτη μεγάλη μάχη εκ των δύο μεταξύ της Liverpool και της Manchester City, με φόντο το εισιτήριο για τους 4 του UEFA Champions League! Το… ορεκτικό τελείωσε πριν λίγα λεπτά (ναι, ΤΙ ΕΒΑΛΕ Ο RONALDO; Θύμισε Peter Crouch) και επειδή αύριο λοιπόν έχουμε αγώνα, πάμε να κάνουμε ένα μικρό recap με τα βασικότερα νέα της ημέρας ενόψει City, όλα σε ένα νοικοκυρεμένα:

Αρχίζουμε με τι άλλο, με συνέντευξη τύπου. Πάντα ενδιαφέροντα τα πραγματάκια που λέει ο Jurgen Klopp και η σημερινή συνέντευξη δεν αποτέλεσε εξαίρεση. Ο Γερμανός αναγνωρίζει την μεγάλη σκηνή που απλώνεται μπροστά τους και είπε την πλέον χαρακτηριστική ατάκα για το αυριανό παιχνίδι: «Χρειάζεται να είμαστε περήφανοι για την ιστορία μας, αλλά πρέπει να φτιάξουμε και την δική μας«. Τα υπόλοιπα, ακολουθώντας το link.

Ο Jurgen Klopp σε συνέντευξη τύπου

Eκ μέρους των παικτών μίλησε μία από τις φετινές αποκαλύψεις, ο Andrew Robertson. Ο Σκωτσέζος δεν θέλησε να αποτινάξει την ταμπέλα του «outsider» που έχει δοθεί στην ομάδα του ενόψει του ζευγαρώματος με την μελλοντική πρωταθλήτρια Αγγλίας, αλλά μάλλον ήθελε να το αγκαλιάσει και να ζήσει με αυτό. «Αξίζουμε να είμαστε εδώ. Αν θεωρούμαστε τα outsiders, ας είναι», είπε χαρακτηριστικά ο 24χρονος.

Στα άσχημα νέα της ημέρας, η Liverpool θα μετρήσει τρεις πολύ σημαντικές απουσίες, όπως μάθαμε σήμερα.  Emre Can, Adam Lallana και Joel Matip. Ο Emre δεν ξεπέρασε το πρόβλημα στην μέση του, το οποίο τον ταλαιπωρεί εδώ και καιρό, ενώ ο μεγάλος άτυχος της ημέρας είναι ο Matip. O Καμερουνέζος θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου και κάπως έτσι η σεζόν του θα λάβει τέλος. Την ίδια τύχη ίσως να έχει και ο Adam Lallana, o oποίος αναμένεται να χάσει κάμποσες εβδομάδες. Αν είναι έτοιμος εγκαίρως για το Κίεβο (ξέρω, wishful thinking θα πείτε αρκετοί, αλλά αφού μπήκες στον χωρό, it’s time to dream big and be positive) θα είμαστε καλά.

Τέλος, αν θέλετε να διαβάσετε το κατατοπιστικότατο preview με όλα τα τελευταία νέα των δύο ομάδων αλλά και τα κλειδιά του αγώνα, μπορείτε να το κάνετε ΕΔΩ .

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com