Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp για τις απουσίες της Τετάρτης

Klopp για τις απουσίες της Τετάρτης

O Klopp θέλει το επιθυμητό αποτέλεσμα στον αγώνα με την Chelsea.

Στη συνέντευξη τύπου πριν τον δύσκολο αγώνα με τη Manchester City, ο Jürgen Klopp έκανε αναφορά στους τραυματίες της ομάδας.

Για τον Nathaniel Clyne είπε: «Θα βρίσκεται στην αποστολή με την City ο Clyne αλλά δεν έχει μπει σε ρυθμό ποδοσφαίρου. Είχε παιχνίδια με την U23 τους τελευταίους 1-2 μήνες, αλλά για να είμαι ειλικρινής, είναι αρκετό καιρό εκτός, αλλά έχει βρει τη φόρμα του. Είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι αύριο, ειδικά για τους αμυντικούς, με έναν απαιτητικό αντίπαλο. Είναι μια απόφαση που πρέπει να πάρω. Προς το παρόν, έχω αρκετές επιλογές για αυτή τη θέση και ελπίζω να παραμείνει έτσι!».

Φυσικά δεν θα μπορούσε να παραλείψει τον Emre Can: «Έκανε προπόνηση σήμερα, όμως ακόμη κι αν τον χρειαστούμε, δεν μπορούμε να το επιταχύνουμε. Έτσι είναι τα πράγματα. Είναι πολύ νωρίς ακόμη. Είμαι πάντα ανοιχτός στα θετικά νέα άλλα δεν περιμένω κάτι τέτοιο για να είμαι 100% ειλικρινής. Μπορεί να παίξει με την Everton ή την Τρίτη, αλλά είναι πολύ νωρίς για αύριο, δε νομίζω.

Μίλησε για τον Joel Matip αναλυτικά: «Ήταν πριν δύο μέρες που έμαθα για τον τραυματισμό του Matip. Ήταν έκπληκτος, δεν περίμενε να είναι κάτι τόσο σοβαρό. Μετά το παιχνίδι κανείς δεν φανταζόταν ότι θα χρειαζόταν χειρουργείο. Είχε πρόβλημα στο πόδι αλλά κανείς δεν περίμενε κάτι τέτοιο. Ήταν δυσάρεστο. Ο Gomez είναι ήδη εκτός και θα παραμείνει για άλλες 2-3 εβδομάδες, o Klavan δεν είναι έτοιμος και ο Emre Can έχει κάποια πιθανότητα συμμετοχής, αλλά δυσκολεύεται. Είναι σκληρό, αλλά είναι αυτό που είναι».

Ο Γερμανός τεχνικός μίλησε και για την επιστροφή του 26χρονου Καμερουνέζου: «Ο Matip θα ξεκινήσει την αποκατάσταση και να επιστρέψει πάλι στην προετοιμασία. Αυτό είναι καλό. Δεν μας βοηθά αυτή τη στιγμή αυτό βέβαια. Αν υπάρχει κάποιο δωμάτιο για κεντρικούς αμυντικούς, θα ήθελα να το ξέρω!».

Πιο αισιόδοξος εμφανίστηκε ο τεχνικός της Liverpool όσον αφορά τον τραυματισμό του Lallana: «Πάλι καλά, δεν είναι τόσο άσχημα όσο τα περιμέναμε. Είναι θέμα εβδομάδων. Υπάρχει μία μικρή ελπίδα, βέβαια, ότι θα μπορέσουμε να τον χρησιμοποιήσουμε πάλι μέσα στη σεζόν, αλλά πρέπει να περιμένουμε. Δεν υπάρχει λόγος να βιαστούμε σε αυτή την περίπτωση. Δεν είναι η χρονιά του μέχρι στιγμής. Αλλά έχει γίνει πιο ενδιαφέρουσα αν σκεφτεί κανείς ότι έχουμε παίξει όλη τη σεζόν χωρίς εκείνον. Φυσικά, θα επιστρέψει στην προετοιμασία».

Για τους τραυματίες έκανε λόγο ο Jürgen Klopp.
Για τους τραυματίες έκανε λόγο ο Jürgen Klopp.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com