Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Για αυτό το αυριανό παιχνίδι είναι τόσο ενδιαφέρον!»

Klopp: «Για αυτό το αυριανό παιχνίδι είναι τόσο ενδιαφέρον!»

Ο Jürgen Klopp εξηγεί γιατί το αυριανό παιχνίδι με την Manchester City είναι τόσο ενδιαφέρον, αλλά και τι πρέπει να κάνει η Liverpool.

O Γερμανός είπε χαρακτηριστικά: «Το να σκέφτεσαι να διατηρήσεις την εστία σου ανέπαφη με την City, δεν έχει κανένα νόημα. Το να ελπίζεις πως δεν θα έχουν κανένα σουτ στον στόχο, επίσης. Μπορείς να τα ξεχάσεις αυτά. Πρέπει να έχεις μια καταπληκτική εμφάνιση και από τον τερματοφύλακα σου και από την άμυνα σου. Πρέπει να είμαστε αφοσιωμένοι 100% και να χρησιμοποιήσουμε τους χώρους».

Ο πρώην προπονητής της Dortmund εξηγεί γιατί το παιχνίδι αυτό είναι τόσο ενδιαφέρον: «Το γήπεδο είναι υπερβολικά μεγάλο για να το οργανώσεις στην εντέλεια. Το ίδιο ισχύει και για εκείνους. Με τις ικανότητές μας μπορούμε να προκαλέσουμε προβλήματα, το ίδιο και εκείνοι. Για αυτό είναι τόσο ενδιαφέρον το παιχνίδι».

Καταλήγει λέγοντας: «Πρέπει να είμαστε στο καλύτερο μας επίπεδο. Όπως ήμασταν μερικές στιγμές όταν κερδίσαμε τη City. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε, αλλά το όλο θέμα είναι να το κάνουμε. Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι με μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης αυτή τη στιγμή».

Ο Klopp εξηγεί γιατί είναι τόσο ενδιαφέρον το παιχνίδι με την City.
Ο Klopp εξηγεί γιατί είναι τόσο ενδιαφέρον το παιχνίδι με την City.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com