Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Στέλνουν Lanzini στη Liverpool οι Αργεντίνοι

Στέλνουν Lanzini στη Liverpool οι Αργεντίνοι

Το όνομα του Manuel Lanzini της West Ham σίγουρα δεν το διαβάζετε πρώτη φορά ούτε από εμάς ούτε γενικά σε κάποιο ρεπορτάζ της Liverpool.  Είχε παίξει πολύ και τον Ιανουάριο μόλις ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Coutinho στη Barcelona.

Τώρα δημοσίευμα της αργεντίνικης Diario Ole, θέλει τον νυν παίκτη των Hammers να αποτελεί προτεραιότητα για τον Jurgen Klopp ώστε να καλυφθεί δημιουργικά το κενό που άφησε  η αποχώρηση Coutinho. Ο Lanzini παρουσιάζεται βέβαιο πως θα αποχωρήσει από τη West Ham αν η ομάδα δεν αποφύγει τον υποβιβασμό ενώ ακόμη και αν καταφέρει να μείνει στην Premier League , θα δώσει μεγάλη μάχη για να κρατήσει ένα από τα πολυτιμότερα περιουσιακά της στοιχεία.

Ο Lanzini ήρθε στο Λονδίνο από την Al Jazeera και έχει κάνει 82 εμφανίσεις τα τελευταία τρία χρόνια, σκοράροντας γκολ, μοιράζοντας ασίστ και κερδίζοντας εντυπώσεις με την εξαιρετική του τεχνική. Έχει υπηρετήσει πολλούς ρόλους σε πολλά διαφορετικά συστήματα και δεν αποκλείεται καθόλου να έχει κεντρίσει και το ενδιαφέρον του Jurgen Klopp. Μένει βέβαια και να το δούμε σε λίγους μήνες!

O Lanzini είναι ένας από τους stand out performers της West Ham τα τελευταία χρόνια
O Lanzini είναι ένας από τους stand out performers της West Ham τα τελευταία χρόνια
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com