Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δεν βιάζεται για Gomez και αισιοδοξεί για Can η Liverpool

Δεν βιάζεται για Gomez και αισιοδοξεί για Can η Liverpool

O Gomez ανησύχησε πολύ κόσμο με την πτώση του στο Άμστερνταμ

Η κατάσταση των Emre Can και Joe Gomez έμελε να στιγματίσει μέχρι τώρα τη διακοπή των εθνικών ομάδων για τη Liverpool και να δημιουργήσει πονοκεφάλους στον Jurgen Klopp που από αύριο αναμένει όλους τους παίκτες του στο Melwood ενόψει της αναμέτρησης με την Palace.

Αναφορικά με τον Gomez ο παίκτης γύρισε τελικά χθες στο Melwood παρά την εξέταση από το ιατρικό επιτελείο της εθνικής ομάδας της Αγγλίας και κάποια σενάρια που προέκυψαν χθες το απόγευμα και σας μετέδωσε το liverpool.gr έκαναν λόγο για ένα μήνα απουσίας. Ωστόσο, στη Liverpool δεν βιάζονται να τοποθετήσουν αυστηρό χρονοδιάγραμμα στην επιστροφή του παίκτη και περιμένουν να υποχωρήσει το πρήξιμο στον αστράγαλο. Το μόνο βέβαιο είναι πως ο Άγγλος διεθνής δεν θα είναι διαθέσιμος για την αναμέτρηση του Σαββάτου στο Selhust Park.

Ο Can γύρισε και εκείνος στο Melwood και συνεχίζει να λαμβάνει θεραπεία για το πρόβλημα στην πλάτη, το οποίο τον ταλαιπωρεί πριν από το παιχνίδι με τη Watford. Για το Γερμανό υπάρχει αισιοδοξία πως θα προλάβει την αναμέτρηση στο Λονδίνο εφόσον αντιδράσει καλά στη θεραπεία και προπονηθεί κανονικά όσο περνούν οι μέρες και πλησιάζει το Σάββατο.

Ελπίδα μας πλέον να γυρίσουν όλοι οι υπόλοιποι σώοι και αβλαβείς ώστε να μπούμε όσο γίνεται πιο γεμάτοι στο πλέον καθοριστικό κομμάτι της χρονιάς!

O Emre Can δεν έχει χάσει ακόμη οριστικά τη μάχη με το χρόνο για το παιχνίδι απέναντι στην Palace
O Emre Can δεν έχει χάσει ακόμη οριστικά τη μάχη με το χρόνο για το παιχνίδι απέναντι στην Palace
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com