Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ανυπομονεί για επανασύνδεση με Alonso o Gerrard

Ανυπομονεί για επανασύνδεση με Alonso o Gerrard

O Steven Gerrard υπήρξε επί πολλά έτη συμπαίκτης με τον Xabi Alonso στη Liverpool. Πέρα από τα όποια αγωνιστικά, είχαμε και την εξέλιξη μίας πραγματικά σπουδαίας φιλίας και αλληλεκτίμησης. Οι δύο τους μαζί με τον Javier Mascherano συνέθεσαν και την κορυφαία τριπλέτα που είδαμε στη μεσαία γραμμή της ομάδας μας στον 21ο αιώνα.

Οι δύο σπουδαίοι αυτοί πρώην ποδοσφαιριστές θα ανταμώσουν ξανά μαζί στο τερέν στο φιλικό ανάμεσα στους θρύλους της Liverpool αλλά και της Bayern Munich με φιλανθρωπικό χαρακτήρα στο Anfield σε λίγες μέρες και ο νυν προπονητής της U18 της Liverpool ανυπονομεί να ανταμώσει με τον Ισπανό έστω και για ένα ημίχρονο μιας και ο Alonso θα αγωνιστεί και ένα ημίχρονο με τους θρύλους των Βαυαρών.

« Ο Xabi είναι παγκόσμιας κλάσης παίκτης αλλά και ανθρώπινη ύπαρξη. Μου λείπει να είμαι σε καθημερινή βάση με τον Xabi, να προπονούμαστε και να παίζουμε μαζί.  Τον είδα πριν λίγο καιρό και διατηρείται σε πολύ καλή κατάσταση για το παιχνίδι.  Να παίξω μαζί του μπροστά σε ένα γεμάτο γήπεδο θα γυρίσει πίσω τα χρόνια και το περιμένω πως και πως. Θα μπορούσε να είναι ο καλύτερος μέσος που έπαιξα μαζί αλλά ίσως ήταν ασέβεια για πολλούς μέσους παγκόσμιας κλάσης που έπαιξα μαζί όπως ο Dietmar Hamman, o Garry McAllister, o Danny Murphy και ο Javier Mascherano. O Xabi ανήκει ανάμεσα στους καλύτερους του κόσμου» είπε ο Stevie G για τον διόσκουρό του στη μεσαία γραμμή επί πολλά χρόνια.

Alonso και Gerrard στα χρόνια τους στη Liverpool
Alonso και Gerrard στα χρόνια τους στη Liverpool
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com