Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Van Dijk: «Έχω ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα του τραυματισμού μου»

Van Dijk: «Έχω ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα του τραυματισμού μου»

Ο Van Dijk αποκτήθηκε από τον Klopp για να διατάζει τους συμπαίκτες του

O Virgil van Dijk εμπνέει σιγουριά στην άμυνα της Liverpool και φαίνεται ότι τα χρήματα που δόθηκαν για την απόκτηση του, αποδίδουν καρπούς. Με τον 26χρονο Ολλανδό στην ενδεκάδα, η εστία έχει κρατηθεί ανέπαφη 6 φορές στα τελευταία 9 παιχνίδια.

Πέρυσι, ο τραυματισμός του στο γόνατο, δεν του επέτρεψε να βρίσκεται στα γήπεδα για 8 μήνες. Σήμερα, παραδέχεται πως νιώθει ότι είναι έτοιμος: «Αισθάνομαι ότι έχω γίνει μέρος της ομάδας, σίγουρα. Ίσως πιο γρήγορα από όσο περίμενα. Προφανώς, έρχεσαι εδώ για να παίξεις όσο περισσότερο μπορείς και να βρίσκεσαι στην καλύτερη φυσική σου κατάσταση όσο πιο γρήγορα γίνεται. Τώρα, γίνομαι όλο και καλύτερος και καταλαβαίνω όλους τους παίκτες. Κάνω το παιχνίδι μου και προσπαθώ να βοηθάω την ομάδα μου. Πάντως έχω ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα του τραυματισμού μου».

Για τον τραυματισμό του μίλησε ο Van Dijk.
Για τον τραυματισμό του μίλησε ο Van Dijk.

Σχετικά με το παιχνίδι του Champions League με αντίπαλο την Manchester City, είπε: «Νομίζω πως όλοι ξέρουν ότι θα τους βάλουμε δύσκολα. H City είναι μια πολύ καλή ομάδα, δύσκολη αντίπαλος και πρέπει να είμαστε 100% έτοιμοι ή και περισσότερο για να τους κερδίσουμε. Αυτό θα το σκεφτούμε όταν έρθει η ώρα».

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com