Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Πιέζει για μεταγραφή Draxler o Klopp;

Πιέζει για μεταγραφή Draxler o Klopp;

Την προσθήκη του μεσοεπιθετικού Julian Draxler που αγωνίζεται στην Paris Saint Germain έχει θέσει ως προτεραιότητα στη διοίκηση της Liverpool o Jurgen Klopp σύμφωνα με φήμες που συνδέουν εκ νέου την ομάδα μας με το Γερμανό ποδοσφαιριστή.

Ο Draxler δεν διάγει και τις καλύτερες ημέρες στο Παρίσι από τότε που άφησε τη Wolfsburg. Μάλιστα, οι καλοκαιρινές προσθήκες Neymar και Mbappe τον έφεραν μόνιμα σε δεύτερη μοίρα στο μυαλό του Emery ενόψει ενδεκάδας. Ακόμη και στα παιχνίδια του Champions League με τη Real Madrid ο Γερμανός δεν έπαιξε σπουδαίο ρόλο.

Σύμφωνα με φήμες που μεταφέρει το TransferMarketWeb, o Klopp ζήτησε από την FSG να κάνει πρόταση για τον παίκτη μόλις ανοίξει η μεταγραφική περίοδος του καλοκαιριού και μάλλον τους έπεισε σύμφωνα με το δημοσίευμα. Εμείς υπενθυμίζουμε αφενός πως οι Reds κινήθηκαν για τον παίκτη τον περασμένο Ιανουάριο αλλά ήταν λίγο αργά και αφετέρου πως πλέον με την αποχώρηση Coutinho η ενίσχυση με έναν τέτοιο παίκτη δεν θα έπρεπε να αποκλειστεί. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι ουσιαστικό αλλά είναι ένα όνομα που πολύ πιθανό να μας απασχολήσει σε λίγους μήνες.

O Draxler με τη φανέλα της ομάδας του Παρισιού
O Draxler με τη φανέλα της ομάδας του Παρισιού
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com