Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Και κάποιες ενδιαφέρουσες ιστορίες από τον Klopp…

Και κάποιες ενδιαφέρουσες ιστορίες από τον Klopp…

Ο Jürgen Klopp φαίνεται να περνάει καλά στο Merseyside κι αυτό έγινε φανερό ήδη από την πρώτη στιγμή!Θυμάται την πρώτη φορά που έφτασε στο Melwood για να προπονήσει την Liverpool, αλλά και ένα αξέχαστο πάρτι.

Δηλώνει: «Όταν ήρθαμε, η πρώτη δουλειά που έκανα στην πρώτη μας συνάντηση ήταν να φέρω όλους τους ανθρώπους στο Melwood και να τους βάλω στο δωμάτιο συνάντησης. Ήταν περίπου 80 άτομα, οπότε μας πήρε λίγο χρόνο. Μετά ρώτησα τα αγόρια αν τους ήξεραν με τα ονόματα τους. Γιατί όλοι αυτοί δουλεύουν εδώ για μας. Αυτοί οι χώροι δεν είναι δημόσιοι και συχνά ο κόσμος αναρωτιέται [Τι γίνεται πίσω από τις πόρτες;]. Στην Γερμανία είσαι ελεύθερος να έρχεσαι στις ανοικτές προπονήσεις και να δεις τα πάντα ,ενώ στην Αγγλία σκέφτονται συνεχώς [Τι κάνουν τώρα;] και βλέπουν αυτά τα μεγάλα αυτοκίνητα. Σας διαβεβαιώνω πως μέσα στο μεγάλο αυτοκίνητο υπάρχει ένας νορμάλ τύπος!».

Οι ενδιαφέρουσες ιστορίες του Klopp.
Οι ενδιαφέρουσες ιστορίες του Klopp.

Μάλιστα αναφέρθηκε και στις διαφορές των δύο λαών: «Διοργάνωσα ένα πάρτι στο σπίτι μου και κάλεσα τους συναδέλφους μου εκεί. Είπα ότι θα ξεκινήσει στις εφτά και πράγματι οι Γερμανοί ήρθαν στις εφτά. Μετά ήρθαν οι Άγγλοι, έχοντας ήδη μεθύσει! Νόμιζα πως θα είχαν ξεχάσει πως να έρθουν!».

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com