Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Sessegnon στην Liverpool υπό έναν όρο ( ; )

Sessegnon στην Liverpool υπό έναν όρο ( ; )

Sessegnon

Ο Ryan Sessegnon της Fulham είχε απασχολήσει έντονα την ομάδα μας το περσινό καλοκαίρι, ωστόσο η υπόθεση ναυάγησε. Όμως, μερικά δημοσιεύματα ισχυρίζονται ότι ο ίδιος μπορεί να επιδιώξει την μετεγγραφή του φέτος, υπό μία προϋπόθεση.

Για την ιστορία, η Liverpool είχε μπει σε διαπραγματεύσεις με τον 17χρονο αριστερό φουλ μπακ το περσινό καλοκαίρι, όμως ο νεαρός εμφανιζόταν διστακτικός σε μία μετακίνηση στο Merseyside κι έτσι, η Liverpool απέσυρε το ενδιαφέρον της. Όλα έδειχναν ότι ο Ryan θα κατέληγε στην Tottenham, όμως αποφάσισε να ανανεώσει με την Fulham.

Κάπου εδώ έρχεται η αλλαγή σκηνικού. Η Fulham με τα τωρινά δεδομένα μπαίνει στα Play-Off της Championship, τα οποία ποτέ δεν ήταν εύκολα για καμία ομάδα. Μία ενδεχόμενη μη άνοδος της Fulham στην Premier League θα έκανε τον νεαρό άσο των Cottagers να σκεφτεί πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην Liverpool, στην οποία θεωρεί ότι θα έχει εγγυημένο χρόνο συμμετοχής, όπως γράφει «αποκλειστικά» η λονδρέζικη Express.

Μπορούμε να καταλογίσουμε στον νεαρό την σωστή απόφασή του να μείνει στην Fulham για άλλη μία χρονιά, καθώς έχει σημειώσει 14 γκολ σε 36 εμφανίσεις, όντας αριστερός μπακ (!). Ωστόσο, το ρεπορτάζ δεν μπορεί να εγγυηθεί αν η Liverpool θελήσει να ασχοληθεί ξανά μαζί του, μετά από το περσινό ναυάγιο στις διαπραγματεύσεις.

Θέλει Liverpool ο Sessegnon;
Θέλει Liverpool ο Sessegnon;
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com