Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Η περίεργη «σύμπτωση» μεταξύ Liverpool και… Eurovision

Η περίεργη «σύμπτωση» μεταξύ Liverpool και… Eurovision

Μόνο η Liverpool στο μυαλό του Klopp μέχρι το 2022

Στους οιωνούς α λα Espresso της ημέρας, η πρόκριση της Liverpool στους ‘8’ του Champions League έφερε όρεξη σε αρκετούς Reds για τελικό, στο μέρος στο οποίο διοργανώθηκε και ο περσινός τελικός της Eurovision. Είναι απλά μία σύμπτωση ή μέρος ενός σατανικού σχεδίου;

Πριν εξηγήσουμε την φοβερή ανάλυση των σημείων των καιρών, να αναφέρουμε ότι το παρακάτω άρθρο σε καμία περίπτωση δεν εκφράζει την άποψη του liverpool.gr γιατί φυσικά και θα πάμε τελικό, δεν χρειάζεται κανένας οιωνός, όπου στόχος μας είναι η αντικειμενική ενημέρωση των Ελλήνων Reds και όχι μόνο. Κι εξηγούμε.

In Instabul, we won it five times, τραγουδούν οι Reds ακόμα και σήμερα. Έλα όμως που μαντέψτε που είχε γίνει ο τελικός της προηγούμενης Eurovision; Ναι, στην Κωνσταντινούπολη, με τον Sakis να ζητάει να το κουνήσουν λίγο παραπάνω. Τελικά ο αρχηγός Stevie G κούνησε πολύ καλά την κούπα με τα μεγάλα αυτιά την επόμενη χρονιά.

Κάπως έτσι, φίλοι της Liverpool.
Κάπως έτσι, φίλοι της Liverpool.

Και αν δεν σας πείθει αυτό, πήγαμε τελικό και το 2007. Στην Αθήνα. Σωστά μαντέψατε, στην Αθήνα είχε γίνει και ο τελικός της Eurovision το 2006. Ακόμα πιστεύετε στις συμπτώσεις;

Τέλος, για να σας πάω ακόμα πιο πίσω, πήραμε το πρώτο μας Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα το 1978 στο Wembley, όπου επικρατήσαμε της Club Brugge. Στην πόλη όπου έναν χρόνο πριν είχε διοργανώσει τον τελικό της Eurovision.

Αυτά είναι τα άκρως πειστικά σημάδια των καιρών που σας παρέθεσα προκειμένου να πειστείτε να παίξετε τα σπίτια σας στην παρουσία της Liverpool στο Κίεβο. Εγώ θα σας αφήσω με το καλύτερο κομμάτι της περσινής διοργάνωσης, που κάποιοι haters θα πουν ότι βγήκε έκτο. Απολαύστε υπεύθυνα.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com