Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Επέστρεψε «8» με αγγαρεία η Liverpool!

Επέστρεψε «8» με αγγαρεία η Liverpool!

Μετά το 2009, η Liverpool επέστρεψε στη φάση των προημιτελικών του UEFA Champions League μένοντας αήττητη για έκτη διαδοχική συνάντηση απέναντι στην Porto σε ευρωπαϊκή διοργάνωση στο ισόπαλο 0-0 του Anfield πριν από λίγο. Οι Reds ασφαλώς επηρεασμένοι από το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα αλλά και το επερχόμενο ντέρμπι με τη Manchester United δεν πάτησαν το γκάζι και διαχειρίστηκαν πολύ προσεκτικά το παιχνίδι. Στα θετικά του αγώνα η επανεμφάνιση του Moreno και του Lallana στην αρχική Ενδεκάδα μιας και οι δύο συμπλήρωσαν ενενηντάλεπτο. To ματς :

 

Α Ημίχρονο :

Το παιχνίδι ξεκίνησε χωρίς ιδιαίτερο ρυθμό με την Porto να μην παίρνει ιδιαίτερα ρίσκα και να έχει κοντά τη μεσαία με την αμυντική της γραμμή όταν έχανε τη μπάλα. Έτσι η Liverpool δεν βρήκε αφορμές να τρέξει αλλά και να ανεβάσει την ταχύτητα του παιχνιδιού. Η πρώτη κλασική ευκαιρία του αγώνα ανήκε στους γηπεδούχους που είδαν τον Mane να αστοχεί από πλεονεκτική θέση αφού συνάντησε τη σέντρα του Gomez σε φάση που άνετα θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ ο Σενεγαλέζος αλλά δεν βοηθήθηκε από την ισορροπία του σώματος του. Στο 31′, ο Mane σπατάλησε και τη δεύτερη κλασική ευκαιρία του αγώνα έως τότε. Ο Moreno με τρομερό σπριντ πρόλαβε τη μπάλα πριν βγει άουτ,  ο Lallana έδωσε στο Milner ο οποίος με ψηλή διαγώνια μπαλιά βρήκε τον πρώην παίκτη της Southampton που σημάδεψε τη ρίζα του αριστερού στύλου του Casillas με το σουτ του. Στο 35′ και ο Lovren άγγιξε το γκολ αλλά η γυριστή του κεφάλια από το φάουλ του Milner πήγε λίγο άουτ αν και ο Casillas φάνηκε να ελέγχει την πορεία της μπάλας. Το ημίχρονο ήρθε χωρίς να συμβεί κάτι άλλο αξιοσημείωτο στο ματς με τους Reds εμφανώς να μην προτίθενται να βάλουν το πόδι στο Γκάζι με το ντέρμπι του Old Trafford να έρχεται το Σάββατο το μεσημέρι.

Β Ημίχρονο : 

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Milner να πλασάρει με το δεξί πολύ άουτ γλιστρώντας μετά τη σέντρα του Lallana στο ύψος του πέναλτι. Στο 52′, ο Waris έφτιαξε την πρώτη καλή στιγμή της Porto στο ματς με το σουτ του εκτός περιοχής  να αποκρούει ο Karius σε κόρνερ. Στο 57′ το πλασέ του Firmino σε πλαϊνό τετ α τετ βρήκε πάνω στο κορμί του Felipe που πρόλαβε με σωτήριο τάκλιν. Στο 61′ ο Danny Ings πήρε τη θέση του Roberto Firmino, αλλαγή ασφαλώς με σκέψη στο παιχνίδι του Σαββάτου. Στο 67′ η κεφάλια του Ings από τη σέντρα του Henderson κατέληξε στην αγκαλιά του Casillas. Στο 71′ ο Klopp ξεκούρασε και τον Mane περνώντας στο παιχνίδι τον Mohamed Salah. Στο 82′ το πλαϊνό σουτ του Salah μπλόκαρε ο Ισπανός πορτιέρο. Στο 84′ ο Oliver Torres έχασε σπουδαία ευκαιρία να ανοίξει το σκορ με τον Lovren να σώσει την εστία του Karius την ύστατη στιγμή με καίριο τάκλιν. Στο 88′ ο Danny Ings άγγιξε το 1-0 προσπαθώντας με κεφάλια να κρεμάσει τον Casillas αλλά ο έμπειρος τερματοφύλακας είχε αντίδραση και έδιωξε σε κόρνερ. Το παιχνίδι έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα και η προσοχή της ομάδας μας στρέφεται στο σπουδαίο ντέρμπι του Σαββάτου στο Old Trafford. YNWA!

Liverpool : Karius,  Gomez, Matip, Lovren, Moreno, Henderson, Can (Klavan)  Milner, Mane( 71′ Salah)  Firmino (61′ Ings),  Lallana

Δεν έκανε δύο τις νίκες της επί της Porto η Liverpool
Δεν έκανε δύο τις νίκες της επί της Porto η Liverpool

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com