Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp : «Αγαπώ πολύ τον Mo Salah»

Klopp : «Αγαπώ πολύ τον Mo Salah»

Δεν δέχεται τα περί κακής φόρμας του Salah ο Klopp.

Και πως να μην αγαπά τον Salah ο Jurgen Klopp; Ο Αιγύπτιος εξτρέμ κάνει τη σεζόν της ζωής του στο Anfield και αυτό οφείλει να πιστωθεί και στον Jurgen Klopp , ο οποίος έχει κατορθώσει να πάρει τα μέγιστα από τον παίκτη του φέτος.

Κάθε φορά που ο Salah σκοράρει, αναπόφευκτα θα γίνεται και η αντίστοιχη ερώτηση μετά το παιχνίδι στο Γερμανό προπονητή του , ο οποίος μετά τη χθεσινή αναμέτρηση παραδέχθηκε πως αγαπά τον πρώην εξτρέμ της AS Roma :

«Δεν είχα νούμερα στο μυαλό μου όταν τον υπογράψαμε. Ξέραμε πως ήταν μέσος με επιθετικό προσανατολισμό. Όταν είσαι τέτοιος, πρέπει να σκοράρεις. Αγαπώ τα γκολ που έχει βάλει, τις ασίστ του. Πραγματικά αγαπώ αυτόν τον παίκτη και ευχαριστώ το Θεό που είναι ακόμη υγιής και όλα αυτά.  Όλοι οι υπόλοιποι είναι εξίσου σημαντικοί με εκείνον. Παίζουμε μαζί, πήρε μία πάσα και ήξερε πως δεν μπορεί να κλέψει τη μπάλα, να τρέξει και να είναι μόνος του. Παγκόσμιας κλάσης κίνηση από τον Ox, που επιτάχυνε και έδωσε σωστή πάσα όπως και η πάσα του Firmino στο δεύτερο γκολ. Θα είχα ζημιά στον αστράγαλο αν έκανα τέτοια πάσα! Το έκανε και ο Sadio σκόραρε. Ομαδική δουλειά λέγεται αυτό και το αγαπώ πιο πολύ από όλα. Αλλά και ο Salah αξίζει όσα έχει ακούσει έως τώρα και οφείλουμε να διασφαλίσουμε πως θα συνεχίσει έτσι» δήλωσε ο Kloppo.

Ισχυρό love affair έχει αναπτυχθεί ανάμεσα σε Klopp και Salah
Ισχυρό love affair έχει αναπτυχθεί ανάμεσα σε Klopp και Salah
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com