Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ξόρκισε το φάντασμα του… πρώην!

Ξόρκισε το φάντασμα του… πρώην!

newcastle

Με σβηστές τις μηχανές και κρατώντας χαμηλα τον ρυθμό η Liverpool επιβλήθηκε της Newcastle με 2-0 συνεχίζοντας απτόητη στο κυνηγητό της δεύτερης θέσης! Οι Reds πέτυχαν την πρώτη νίκη τους απέναντι στον… πρώην, τον Rafa Benitez, με τους δύο συνήθεις ύποπτους, Mo Salah και Sadio Mane να είναι αυτοί που έκριναν την αναμέτρηση.

Ένα πολύ ήρεμο πρώτο ημίχρονο στο Anfield. Οι ομάδες δεν μπορούσαν να απειλήσουν τους δύο τερματοφύλακες, με την μπάλα να παραμένει στον χώρο του κέντρου σχεδόν αποκλειστικά και στα 45′ λεπτά της αναμέτρησης. Ενδεικτικό του ρυθμου της αναμέτρησης το γεγονός ότι στο πρώτο ημίχρονο, 8 απο τους 11 παίκτες των Reds (Karius, Lovren και Salah εξαιρουμένων) είχαν έστω και ένα επιτυχημένο τάκλιν. Εξαίρεση στον πεσμενο Ρυθμό της αναμέτρησης μια μόλις φάση, στο 15ο λεπτό, στο οποίο ο Mohamed Salah έπιασε μονοκομμονο σουτ που πήγε ελάχιστα έξω από την εστία του Martin Dubravka. Από το 15ο πάμε στο 40ο λεπτό για την επόμενη αξιόλογη φαση. Και τι φάση. Εφορμηση του Ox, πάσα στον Salah και προφανως ο Αιγύπτιος δεν θα συγχωρούσε! Το 1-0 για τη Liverpool άνοιξε μια πολύ κλειστή άμυνα και έδειξε πως θα ήταν και το σκορ ημιχρόνου. Η Newcastle πάντως έφτασε κοντά στην ισοφάριση στις καθυστερήσεις, όμως το πολύ καλό σουτ του Diame έπιασε εντυπωσιακα ο Loris Karius.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε ιδανικά για τους Reds. Ο Firmino βρήκε με εξαιρετική κάθετη μπαλια τον Sadio Mane o οποίος τελείωσε φανταστικά από το υψος του πέναλτι, διαμορφώνοντας το 2-0. Η Liverpool έμεινε ψηλά και προσπάθησε να αυξήσει περαιτέρω τον δείκτη του σκορ, χωρίς όμως επιτυχία. Οι Reds δεν ανέβασαν ποτέ πραγματικά τους ρυθμούς πάντως στην αναμέτρηση, αν και οι χαμηλοι ρυθμοί του αγώνα δεν… χάλασαν την ομαδα του Klopp, η οποία έχει ζήσει ήδη αρκετά περιπετειώδη βραδια τη φετινή σεζόν. Το παιχνίδι έληξε ως είχε, και η καθαρή – θα μπορούσαμε να την χαρακτιρήσουμε επαγγελματική – νίκη των Reds τους τοποθετεί προσωρινά δεύτερους, καθώς η Manchester United αγωνίζεται αύριο με την Crystal Palace. Επόμενο παιχνίδι την Τετάρτη στις 21.45 με την Porto για τους 16 του UEFA Champions League.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com