Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Αναφορά του Klopp για τον Simon Mignolet

Αναφορά του Klopp για τον Simon Mignolet

Ο προπονητής της Liverpool αναφέρθηκεστους τραυματίες της ομάδος.

Ο Jurgen Klopp αναφέρει ότι ο Mignolet δεν είναι χαρούμενος που δεν αγωνίζεται, αλλά κάνει καθημερινά καλή δουλειά στις προπονήσεις για να βελτιωθεί.

Ο Βέλγος τερματοφύλακας, έχει να αγωνιστεί από τον Ιανουάριο και την αναμέτρηση της Liverpool με την West Brom για το FA Cup.

Ο Karius έχει γίνει ο νούμερο ένα goalkeeper της Liverpool και δείχνει ότι βελτιώνεται όσο περνάει ο καιρός.Πλέον το μέλλον του Mignolet παραμένει άγνωστο.

Μίλησε για τον Mignolet ο Klopp.
Μίλησε για τον Mignolet ο Klopp.

«Γενικά όλα πάνε καλά αλλά σίγουρα δεν είναι χαρούμενος.Πως να είναι; Έχει αποδεχτεί την κατάσταση και είναι εκπληκτικός χαρακτήρας.Προπονείται καθημερινά σε υψηλό επίπεδο.Το ίδιο κάνει και ο Danny Ward», ανέφερε ο Jurgen Klopp.

«Ο ένας πιέζει τον άλλο.Ήταν για πολύ καιρό ο νούμερο 1 τερματοφύλακας και τώρα είναι δεύτερος, αλλά αυτό δεν αλλάζει την συμπεριφορά του στην προπόνηση.Πριν γίνεις 40 ετών, κανένας τερματοφύλακας δεν θέλει να κάθετε στον πάγκο.Και οι 3 τερματοφύλακες θέλουν να παίζουν αλλά μόνο ένας μπορεί να ξεκινήσει»

«Δεν μπορείς να αλλάζεις τους τερματοφύλακες όσο συχνά αλλάζεις τους υπόλοιπους παίκτες.Αυτό το ξέρουν από τότε που ήταν 5-6 χρονών»

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com