Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Ο Rafa Benitez και η επιστροφή στο Anfield

Ο Rafa Benitez και η επιστροφή στο Anfield

Επιστροφή Rafa στο Anfield.

Ο Rafa Benitez μίλησε για την Liverpool και της ευχήθηκε τα καλύτερα και κάθε επιτυχία.Σήμερα ο Ισπανός, θα αντιμετωπίσει την πρώην του ομάδα

Ο Benitez ήταν στο τιμόνι της Liverpool από το 2004 μέχρι τι 2010.Σήμερα, έρχεται αντιμέτωπος με τους Reds ως προπονητής της Newcastle.

«Αυτό που θέλω είναι να παίρνω την νίκη.Εύχομαι τα καλύτερα στην Liverpool, αλλά μετά από αυτό το παιχνίδι.Πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό», ήταν τα λόγια του Rafa.

«Οι συνεργάτες μου και εγώ κερδίσαμε πολλά πράγματα στην Liverpool.Σε 6 χρόνια, 4 τρόπαια.Απολαύσαμε κάθε λεπτό.Οι φίλαθλοι τους με τους δικούς μας μοιάζουν πολύ»

Επιστροφή του Benitez στο Anfield.
Επιστροφή του Benitez στο Anfield.

Οι Reds κατάφεραν να φτάσουν τα 100 γκολ μέσα στην χρονιά και δείχνουν ασταμάτητοι.Η Newcastle θα προσπαθήσει να κρατήσει την Liverpool μακριά από την περιοχή της σήμερα και να μπορέσει να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα.

«Έχουν την ταχύτητα για να παίξουν στην αντεπίθεση.Είναι πολύ καλοί.Όταν έχουν την μπάλα, η ταχύτητα και η ικανότητα που έχουν είναι τεράστια.Εμείς έχουμε αυτοπεποίθηση από την νίκη κόντρα στην Manchester United με 1-0»

«Δεν είναι μόνο ο Salah.Ο Firmino, ο Mane, ο καθένας μπορεί να γίνει απειλητικός.Έχουν ταχύτητα και αντοχές.Όχι μόνο αυτός.Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί»

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com