Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp : «Ιδανική για όλους η ανανέωση συμβολαίου του Firmino»

Klopp : «Ιδανική για όλους η ανανέωση συμβολαίου του Firmino»

Ο Roberto Firmino διανύει την καλύτερη ποδοσφαιρική χρονιά της καριέρας του και αυτό λίγο πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας, κάτι που καθιστά τη θέση του στην εθνική ομάδα της Βραζιλίας σχεδόν άχαστη. Μέχρι το καλοκαίρι όμως αποτελεί και έναν ζωτικό μοχλό στη μηχανή της Liverpool.

Οι Reds ασφαλώς και προτίθενται να ανταμείψουν άμεσα τον Bobby με νέο συμβόλαιο. Μία κίνηση που αν έχει ευτυχή κατάληξη θα είναι όνειρο για όλες τις πλευρές. Αυτό τουλάχιστον πιστεύει ο Jurgen Klopp όπως δήλωσε ο ίδιος αναφορικά με το θέμα.

«Το νέο συμβόλαιο είναι πολύ σημαντικό για όλες τις πλευρές. Νομίζω  πως ό,τι κάνουμε, ο τρόπος που παίζουμε, το ό,τι παίζει συνεχώς και όλα αυτά του αξίζουν. Του αξίζουν διότι δουλεύει πάρα πολύ και αυτό τον βοήθησε να πάει στο επόμενο επίπεδο. Έγινε διαφορετικός παίκτης εδώ. Άλλες ομάδες θα σκέφτονται πως είναι καλός παίκτης αλλά δεν ξέρω αν θα παίζουν όπως εμείς ή αν θα τον χρησιμοποιήσουν στο 9, στο 10 ή στα πλάγια. Είναι καλό να κρατάς τέτοιους παίκτες όταν είναι σε καλή ηλικία και έχουν ακόμη να βελτιωθούν. Δεν υπάρχει αμφιβολία πως θέλουμε να το κάνουμε. Δεν λήγει το καλοκαίρι το συμβόλαιό τους αλλά ναι προσπαθούμε για μία επέκταση» είπε ο Klopp, που νωρίτερα μέσα στη σεζόν είχε χαρακτηρίσει τον παίκτη ως τη «μηχανή» της ομάδας που έχει χτίσει.

Λέτε να καλωσορίζει έτσι την ανανέωση ο Firmino;
Λέτε να καλωσορίζει έτσι την ανανέωση ο Firmino;
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com