Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Νέο συμβόλαιο στον Lanzini ετοιμάζει η West Ham;

Νέο συμβόλαιο στον Lanzini ετοιμάζει η West Ham;

Ποιοτικός παίκτης ο Αργεντινός.

Η West Ham φαίνεται πως θέλει να κρατήσει στην ομάδα της τον Manuel Lanzini, καθώς σκοπεύουν να του κάνουν νέα προσφορά συμβολαίου.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Αγγλία, ο David Moyes ανησυχεί ότι η Liverpool και η Tottenham θα πλησιάσουν τον Lanzini το καλοκαίρι με κάποια προσφορά.Αυτός είναι και ο λόγος, που η West Ham σκοπεύει να κάνει νέα πρόταση στον Αργεντινό για ανανέωση συμβολαίου.

Ο Lanzini έχει συμβόλαιο με τα σφυριά μέχρι το 2020 όμως θα αλλάξουν πολλά ανάλογα με την βαθμολογική θέση που θα τερματίσει φέτος η West Ham.

Ο Manuel Lanzini ίσως απασχολήσει την Liverpool στο μέλλον.
Ο Manuel Lanzini ίσως απασχολήσει την Liverpool στο μέλλον.

«Άμα μείνουμε στην κατηγορία θα πέσει στο τραπέζι μία νέα πρόταση για αυτόν.Παρόλα αυτά, έχει ακόμα συμβόλαιο και υπάρχει και ρήτρα για έναν χρόνο ακόμα οπότε δεν χρειάζεται βιασύνη.Είναι παίκτης της ομάδας μας», ήταν τα λόγια ενός υπεύθυνου άντρα των Σφυριών.

Ο 25χρονος, χρόνο με τον χρόνο γίνεται όλο ένα και καλύτερος και αυτό δεν έχει περάσει απαρατήρητο από τα μεγάλα club της Αγγλίας.Οι επιθετικές του ικανότητες είναι εξαιρετικές και άνετα θα μπορούσε να παίξει σε έναν μεγαλύτερο σύλλογο.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com