Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Στο στόχαστρο της Liverpool και της Barcelona ο Houssem Aouar;

Στο στόχαστρο της Liverpool και της Barcelona ο Houssem Aouar;

Ο πιτσιρικάς της Lyon.

Δημοσίευμα της Goal αναφέρει πως η αποκάλυψη του Aouar στη φετινή Ligue 1 με τα χρώματα της Lyon έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των Liverpool και Barcelona.

Ο 19χρονος Γάλλος έχει αδιαμφισβήτητα κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή του, Bruno Genesio, ο οποίος δείχνει να τον προτιμά αντί του Memphis Depay ή του Jordan Ferri.

Ο Aouar είναι ένα από τα ταλέντα που έχει η Lyon στο ρόστερ της.
Ο Aouar είναι ένα από τα ταλέντα που έχει η Lyon στο ρόστερ της.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην L’equipe τον Νοέμβρη ο Aouar δήλωσε:»Όταν ήμουν μικρός ονειρευόμουν αυτή τη στιγμή. Στην προπόνηση, έπρεπε να διπλασιάσω τις προσπάθειες μου και γνώριζα πως αν επρόκειτο να αγωνιζόμουν σε επαγγελματικό επίπεδο θα έπρεπε να είμαι δυο και τρεις φορές καλύτερος από αυτούς και αυτό έκανε την διάφορα.

Μιλώντας επίσης, για την θέση που αρέσκεται να αγωνίζεται ο Aouar συμπλήρωσε:»Πάντοτε αγωνιζόμουν στη μεσαία γραμμή, επομένως ο ρόλος του εργατικού χαφ μου αρέσει περισσότερο από κάθε άλλο. Μου αρέσει όμως να αγωνίζομαι και στα άκρα καθώς μου επιτρέπει να αναπτύσσω άλλες ικανότητες και να προσαρμόζομαι. Δεν έχει σημασία το που θα παίξω, γνωρίζω πως είναι η ευκαιρία μου και θα παίξω οπουδήποτε για να την διεκδικήσω».

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com