Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν Σήμερα: Πέταξε στην Ισπανία και «πέταξε» στα σύννεφα η Liverpool

Σαν Σήμερα: Πέταξε στην Ισπανία και «πέταξε» στα σύννεφα η Liverpool

Σαν σήμερα, στις 25 Φεβρουαρίου του 2009, η Liverpool καταφέρνει μια φανταστική νίκη επί της Real Madrid στον πρώτο αγώνα Champions League στη φάση των «16», που διεξήχθη στο Santiago Bernabéu.

Real Madrid-Liverpool. Φάση των «16» του Champions League.

Η Liverpool είχει γίνει «ο φόβος και ο τρόμος» για τους αντιπάλους της με την κατάκτηση του τροπαίου 4 χρόνια πριν, αλλά και με τις εμφανίσεις που έκανε υπό την καθοδήγηση του προπονητή της, Rafael Benitez. Παρόλα αυτά, το ταξίδι για την ισπανική πρωτεύουσα δεν ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις.

Υπήρχαν φήμες πως ο Rafa Benitez θα έβλεπε την πόρτα της εξόδου. Εκτός αυτού, ο τότε αρχηγός των «Reds», Steven Gerrard, αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού-που ήδη τον ταλαιπωρούσε τρεις εβδομάδες- και ήταν έτοιμος μόνο για να κάτσει στον πάγκο. Η ομάδα, παρά τις δυσκολίες, προσπάθησε να συνέλθει και να δώσει τον καλύτερο της εαυτό.

Και τα κατάφερε! Με μία σέντρα-ακριβείας του Fábio Aurélio, ο αφύλακτος Yossi Benayoun με μια δυνατή κεφαλιά «κάρφωσε» τα δίχτυα του Iker Casillas στο 82′. Το σκορ παρέμεινε μέχρι τέλους στο 0-1, με την ομάδα να έχει πετύχει μια σπουδαία νίκη και να περιμένει τον επαναληπτικό στο Anfield.

Η στιγμή που ο Yossi Benayoun σκοράρει για λογαριασμό της Liverpool.

Έτσι, με αυτή τη νίκη, η Liverpool γίνεται η μοναδική αγγλική ομάδα που έχει κερδίσει και στο Camp Nou, αλλά και στο Santiago Bernabéu.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com