Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Λύγισε τη Wolves στο Kirkby η ομάδα του Gerrard

Λύγισε τη Wolves στο Kirkby η ομάδα του Gerrard

O Gerrard θεωρεί πως η Liverpool φοβίζει τους αντιπάλους της πλέον.

H U18 του Steven Gerrard επέστρεψε στις νίκες στο πρωτάθλημα της μετά το 2-1 επί της Wolves και έτσι έδεσε ωραία τις νίκες μετά την επικράτηση με 2-0 επί της Manchester United για το UEFA Youth League την Τετάρτη που μας πέρασε.

Ο McAuley που χθες έκλεισε τα 18 του χρόνια παραλίγο να ανοίξει το σκορ με κεφαλιά στο πρώτο ημίχρονο ωστόσο ο Boyes του είπε όχι, Το σκορ άνοιξε στο 31ο λεπτό όταν το φάουλ του Clarkson στο δεύτερο δοκάρι επέφερε σύγχυση στην άμυνα των νεαρών «Λύκων» και ο Savage από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Ο Barne στο 33 έκανε το 2-0 και τελείωσε μία γρήγορη κόντρα επίθεση που ξεκίνησε ο ίδιος αφού προηγουμένως είχε συνδυαστεί και με τον McAuley. O Jaros είπε όχι στην προσπάθεια του Giles για να μειώσει η φιλοξενούμενη πριν το ημίχρονο αλλά εν τέλει το πέτυχε στις καθυστερήσεις με τον Feeney σε ένα ημίχρονο που δεν είχε ιδιαίτερα ποιοτικές στιγμές ούτε σημαντικές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες.

Ο Gerrard σε αγώνα της under-18.

Έτσι, με τη νίκη αυτή η U18 ξεπέρασε την Everton στη δεύτερη θέση χάρη σε καλύτερη διαφορά τερμάτων και διατηρεί τις ελπίδες της για τον τίτλο. Η ενδεκάδα της ομάδας χθες :

Liverpool U18: Jaros, Clayton, R. Williams, Savage, Boyes (O’Rourke, 83), Larouci, Clarkson, Brookwell (Cain, 90), Sharif, Bearne (Walls, 71), McAuley.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com