Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > «Βασικός υποψήφιος για τη Real Madrid o Klopp»

«Βασικός υποψήφιος για τη Real Madrid o Klopp»

Ο Jurgen Klopp έχει συνδεθεί στο παρελθόν με τον πάγκο της Real Madrid. Ειδικά τους μήνες που ο Γερμανός έκανε διακοπές μετά από 7 χρόνια στη Borussia Dortmund και πριν έλθει στη Liverpool ήταν ένα δημοφιλές όνομα στα σενάρια-όνειρα Ισπανών συναδέλφων μας.

Τώρα, ο νυν τεχνικός της Liverpool παρουσιάζεται από την εφημερίδα ΑS, που είναι πάρα πολύ κοντά στο ρεπορτάζ των πρωταθλητών Ευρώπης, ως ένα από τα τρία βασικά ονόματα που παίζουν για να διαδεχθούν στον Zinedine Zidane σε περίπτωση που ο Florentino Perez αποφασίσει να τραβήξει τη σκανδάλη στη συνεργασία με τον Γάλλο τεχνικό.

Ίσως και να γελάει ο Klopp με τέτοια σενάρια
Ίσως και να γελάει ο Klopp με τέτοια σενάρια

O Mauricio Pochettino και ο Joachim Low είναι οι άλλοι δύο σε αυτή τη σύντομη λίστα με τον Klopp βέβαια να αποτελεί ίσως την πλέον δύσκολη περίπτωση από τις τρεις καθώς περά του ότι δείχνει απόλυτα ικανοποιημένος στη Liverpool έχει και συμβόλαιο που θα τον κρατήσει στο Anfield μέχρι πιθανώς το 2022 καθώς υπέγραψε επέκταση το καλοκαίρι του 2022. Οπότε η απάντηση μας σε τέτοια σενάρια θα ήταν να μην τρελαίνονται οι Ίβηρες καθώς μάλλον θα μείνουν με τη χαρά.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com