Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Θυμίζει τον CR7 o Salah στον Phil Thompson

Θυμίζει τον CR7 o Salah στον Phil Thompson

salah

O Mohamed Salah πραγματικά δεν μπορεί να σταματήσει να σκοράρει τη φετινή σεζόν. Έχει σκοράρει ήδη 30 φορές σε 36 παιχνίδια τη φετινή σεζόν και έχει ακόμη εφόσον παραμείνει γερός 3 μήνες δράσης μπροστά του.

Ο θρύλος της Liverpool, Phil Thompson, ο οποίος είναι και σχολιαστής στο δίκτυο Skysports , σχολίασε τη φόρμα του ασταμάτητου Αιγύπτιου και δήλωσε πως η κατάσταση του, όντας ένας εξτρέμ, μπορεί να συγκριθεί με τα 42 γκολ πέτυχε ο Cristiano Ronaldo τη σεζόν 2007-2008.

« Αυτό που κάνει ο Salah είναι πραγματικά ένα φαινόμενο. Δεν έχουμε δει έναν εξτρέμ να σκοράρει τόσα πολλά γκολ από τότε που ο Cristiano Ronaldo ήταν στην Premier League. » δήλωσε σύντομα ο Thompson για τον Salah , ο οποίος έχει ακόμη 11 παιχνίδια ώστε να καταφέρει εκείνος να πάρει το χρυσό παππούτσι της Premier League αν και δεν θα είναι εύκολο. Και πως να είναι όταν έχεις να ξεπεράσεις τον Harry Kane και τον Kun Aguero;

Η κατάσταση όμως που βρίσκεται ο παίκτης μας καλό θα ήταν να μας αποτρέψει από το να ποντάρουμε εναντίον του. Και ποιος ξέρει.. Ίσως τον θυμόμαστε πρώτο σκόρερ στο πρωτάθλημα από την πρώτη του κιόλας σεζόν.

Salah όπως λέμε CR7 για τον Phil Thompson
Salah όπως λέμε CR7 για τον Phil Thompson
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com