Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > «Orange is the new…. Red» για τη Liverpool!

«Orange is the new…. Red» για τη Liverpool!

Ο Firmino ζητά απόλυτη συγκέντρωση ενόψει συνέχειας από τους συμπαίκτες του

Μία άλλη, σε… ημιάγρια κατάσταση Liverpool βλέπουμε κάθε φορά που φοράει την «oranje» εμφάνισή της στα παιχνίδια και τα στατιστικά το αποδεικνύουν! H ομάδα του Jurgen Klopp δείχνει να έχει βρει το γούρι της με την τρίτη φετινή φανέλα, η οποία – σε αντίθεση με την περσινή πράσινη φωσφόριζε (και αμφιβόλου αισθητικής) φανέλα – συνοδεύεται από νίκες και γκολ!

Αναλυτικότερα, η Liverpool έχει φορέσει σε 6 παιχνίδια την πορτοκαλί φανέλα. Στο 0-7 επί της Maribor, στο 1-4 επί της West Ham, στο 0-3 επί της Stoke, στο 3-3 με την Arsenal, στο 0-2 επί της Southampton και εσχάτως στο 0-5 επί της Porto! Συνολικά 5 νίκες και μία ισοπαλία σε 6 αγώνες, με 24 γκολ υπέρ (4 γκολ ανά παιχνίδι), 4 γκολ κατά (τα 3 με την Arsenal) και 4/6 clean sheets! Όσον αφορά τώρα τις ατομικές επιδόσεις; Λίγο παραπάνω από το 1/3 των γκολ αυτών έχουν επιτευχθεί από ποιον άλλον; Τον Mohamed Salah!

Ιπτάμενος Salah, κάνει το 0-2 της Liverpool απέναντι στην Porto
Top scorer με τα πορτοκαλί, ο Ιπτάμενος Φαραώ!

Οι Reds λοιπόν όχι μόνο φαίνονται εντυπωσιακοί με την πανέμορφη πορτοκαλί φανέλα , αλλά και έχουν τις αποδείξεις ότι είναι εντυπωσιακοί και στο γήπεδο!

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com