Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Henderson: Πρέπει να αποκτήσουμε διάρκεια

Henderson: Πρέπει να αποκτήσουμε διάρκεια

O Henderson στάθηκε και στο γκολ του Firmino

Ένα πράγμα λείπει από τη φετινή Liverpool ώστε να ανέβει επίπεδο, σύμφωνα με τον Jordan Henderson: Η διάρκεια. Ο αρχηγός των Reds μίλησε από την Marbella της Ισπανίας, στην οποία βρίσκεται η αποστολή της ομάδας, στο liverpoolfc.com και ξεκαθάρισε ότι αυτό είναι το στοιχείο που πρέπει να αποκτήσει η ομάδα πλέον στο παιχνίδι της, μετά κι από άλλη μία εντυπωσιακή – μεμονωμένη – εμφάνιση απέναντι στην Porto.

«Δεν έχει σημασία το ποιος παίρνει τα συγχαρητήρια για την εμφάνιση με την Porto, ήταν μια ολοκληρωμένη ομαδική δουλειά, από το τέρμα ως την επίθεση.» είπε ο Hendo. «Ένιωσα ότι όλοι κάνανε φανταστικά την δουλειά τους και γι’αυτό κερδίσαμε έτσι όπως κερδίσαμε. Πρέπει όμως να το κάνουμε πιο συχνά και πιο σταθερά, κάθε εβδομάδα ανεξάρτητα από τον αντίπαλο. Αυτό είναι ευκολότερο να το λες από το να το κάνεις, όμως γι’αυτό και πρέπει να ανυπομονούμε για τα επόμενα παιχνίδια, για να το δείξουμε.»

Ο Henderson όμως δεν παρέλειψε να αναφερθεί σε δύο παίκτες που ξεχώρισαν (και) στο παιχνίδι με την Porto, τον Andy Robertson και τον James Milner. «Έχει βρει τον ρυθμό του και με την Porto ήταν φανταστικός» είπε για τον Roberston. «Εντός κι εκτός γηπέδου ο Robbo είναι απίστευτος και ελπίζω ότι θα είναι άλλος ένας παίκτης που θα συνεχίσει να ανεβαίνει όσο περνάει η σεζόν.»

Ο Jordan Henderson, είναι ο βασικός αμυντικός μέσος της Liverpool. όταν είναι διαθέσμος

«Ο Milner δεν παρέλειψε να μας υπενθυμίσει αυτές τις ημέρςε δυο-τρεις φορές τον αριθμό ασίστ του στο Champions League!» είπε γελώντας ο Henderson. «Είναι φανταστικός παίκτης. Δεν έχει σημασία η ηλικία του, είναι τόσο γυμνασμένος όσο κανείς άλλος και μπορείς να το δεις και στο γήπεδο, από το πόσο βοηθάει την ομάδα. Ήταν φανταστικός ξανά με την Porto, έχει δώσει πολλές ασίστ στην διοργάνωση και ελπίζω να συνεχίσει έτσι.»

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com