Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Χαίρομαι πάρα πολύ για τον Sadio»

Klopp: «Χαίρομαι πάρα πολύ για τον Sadio»

Υπερασπίστηκε τον Mane o Klopp.

Προφανώς δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στον Sadio Mane ο Jurgen Klopp, λέγοντας ότι πάντα ήταν χρήσιμος για την ομάδα, ενώ μίλησε και για τα 30 γκολ του Salah στην χρονιά, με τον Αιγύπτιο να γίνεται ο γρηγορότερος παίκτης που σημειώνει 30 γκολ σε μία χρονιά.

«Έδωσε την σωστή απάντηση. Είναι καλό. Του είπα μετά από το τελευταίο παιχνίδι ‘Επιτέλους επέστρεψες’ αμέσως μόλις μιλήσαμε στο γήπεδο. Απόψε το έδειξε ξανά. Ήταν πάντα σημαντικός, ήταν πάντα φανταστικός για εμάς, ακόμα και όταν δεν έπαιζε πολύ καλά. Αυτό είναι πραγματικό δείγμα ποιότητας» ανέφερε.

Περιχαρής για την άψογη εμφάνιση του Mane ο Klopp.
Περιχαρής για την άψογη εμφάνιση του Mane ο Klopp.

«Το πρώτο γκολ ήταν λίγο τυχερό, όμως τα άλλα δύο ήταν συνδυασμός του να είσαι στο σωστό σημείο και της χρήσης των ικανοτήτων σου. Πολύ καλά, και χαίρομαι πάρα πολύ για τον Sadio» συμπλήρωσε, πριν αναφερθεί στον Salah.

«Του έχω αναγνωρίσει ήδη το ότι κάνει καλή χρονιά. Προφανώς και είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Κάθε γκολ του ήταν σαν νικητήριο και είναι πολύ σημαντικό. Μίλησα με τον Mo τις τελευταίες εβδομάδες, το αξίζει, όμως σήμερα επέστρεψε ο Sadio και ο Roberto ήταν ξανά εκπληκτικός. Συγχαρητήρια  κι ελπίζω (ο Mo) να μην σταματήσει να σκοράρει».

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com