Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Φήμες για τον Ndidi της Leicester και Liverpool

Φήμες για τον Ndidi της Leicester και Liverpool

Ndidi

H ανάγκη για έναν αμυντικό μέσο είναι δεδομένη, καθώς αυτή την στιγμή κανένας παίκτης στο ρόστερ δεν είναι καθαρό εξάρι. Κι ένας υποψήφιος θα μπορούσε να είναι ο Wilfred Ndidi.

Ο Νιγηριανός μέσος της Leicester κάνει εντυπωσιακές εμφανίσεις με την φανέλα των «Foxes» την φετινή χρονιά και σύμφωνα με φήμες, φέρεται να έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον της Liverpool. Ενδιαφέρον έχει το γεγονός ότι τα δημοσιεύματα πηγάζουν από την New Telegraph της πατρίδας του, η οποία γράφει ότι ο Klopp έχει εντυπωσιαστεί από τις εμφανίσεις του 21χρονου αμυντικού μέσου με την Leicester και την φυσική κατάσταση και προσέγγισή του στο παιχνίδι.

Φήμες για Ndidi.
Φήμες για Ndidi.

Το δημοσίευμα καταλήγει στην φήμη ότι η Liverpool είναι διατεθειμένη να προσφέρει πάνω από 50 εκατομμύρια για την υπογραφή του Νιγηριανού, ο οποίος είναι πρώτος στην λίστα των τάκλιν ανά 90λεπτο στην Premier League. Ωστόσο, όλα αυτά παραμένουν φήμες, χωρίς να αποκλείεται κίνηση στο μέλλον για τον δυνατό αμυντικό μέσο, σε μία θέση που «πονάει» η Liverpool και της προκαλεί συνεχώς προβλήματα.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com