Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Ξαναπατάει χορτάρι Anfield τον Ιούνιο ο Coutinho!

Ξαναπατάει χορτάρι Anfield τον Ιούνιο ο Coutinho!

O Philippe Coutinho έπαψε να πατά το τερέν του Anfield και πλέον παίζει τη μπάλα του για λογαριασμό της Barcelona στο Nou Camp. O Βραζιλιάνος επέστρεψε πρόσφατα στο Liverpool για να χαιρετήσει όλους τους συμπαίκτες του αλλά ο νυν παίκτης των Blaugrana μάλλον θα γυρίσει στο Anfield για μία ακόμη φορά το 2018.

Η Liverpool βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τις ποδοσφαιρικές ομοσπονδίες της Κροατίας αλλά και της Βραζιλίας ώστε το Anfield να φιλοξενήσει τη φιλική αναμέτρηση των δύο χωρών ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας.

Πιθανότερη ημερομηνία η 3η Ιουνίου και το παιχνίδι θα φέρει αντιμέτωπο τόσο τον Coutinho όσο και τον Firmino με τον Dejan Lovren.  Στο Anfield πιθανότατα να βρεθεί και ένας άλλος συμπατριώτης των δύο Βραζιλιάνων, ο Alisson , ο οποίος συνδέεται έντονα με τη Liverpool και τη θέση κάτω από τα γκολπόστ της. Μένει η οριστικοποίηση της συμφωνίας ανάμεσα στις τρεις μεριές ωστόσο μοιάζει πολύ δύσκολο να χαλάσει αυτή τη στιγμή μία ακόμη επιστροφή του νέου παίκτη με το νούμερο 14 της Barcelona στον…«τόπο του εγκλήματος».

Χορτάρι και με τη Βραζιλία θα πατήσει μάλλον ο Philippe Coutinho
Χορτάρι και με τη Βραζιλία θα πατήσει μάλλον ο Philippe Coutinho
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com