Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Απλά δεν μπορείς να σταματήσεις το Salah τώρα»

«Απλά δεν μπορείς να σταματήσεις το Salah τώρα»

Ο Henderson μίλησε για τον Salah.

Ο Mohamed Salah πέτυχε το τέρμα υπ΄αριθμόν 29 στη φετινή σεζόν και είναι ο πρώτος σκόρερ της Liverpool με εννέα τέρματα μπροστά από τον Roberto Firmino, ο οποίος είναι δεύτερος με 20.

Ο Αιγύπτιος μάλιστα στο επόμενο γκολ που θα σκοράρει με το αριστερό θα ξεπεράσει τα 19 γκολ με το αριστερό σε μία σεζόν στην Premier League, ρεκόρ που πλέον κατέχει από κοινού με τον Robin Van Persie μετά το γκολ του στο St’Marys Stadium.

Ο Garth Crooks, σχολιαστής στο Match Of The Day του BBC και πρώην παίκτης της Arsenal έβαλε τον Salah στην ίδια εξίσωση με θρυλικές φιγούρες που φόρεσαν στο παρελθόν τη φανέλα της Liverpool.

Απόλυτος πρωταγωνιστής φέτος στο Liverpool o Mo Salah
Απόλυτος πρωταγωνιστής φέτος στο Liverpool o Mo Salah

«Απλά δεν μπορείς να σταματήσεις τον Salah αυτή τη στιγμή. Έφτιαξε το πρώτο γκολ και σκόραρε το δεύτερο και πριν το ημίχρονο. Μοιάζει απλά επιβλητικός σε αυτή τη φουρνιά παικτών της Liverpool.  Έχω δει τον Kenny Dalglish, τον Keegan και τον John Barnes να δημιουργούν τέτοια υστερία στο Anfield και νομίζω ανήκει σε αυτή την κατηγορία.  Δεν ξέρω αν εκείνος ή οι φίλαθλοι απολαμβάνουν περισσότερο τις εμφανίσεις του» είπε ο γνωστός σχολιαστής σχετικά με την Salahmania που έχει βρει ευλόγως  φέτος τους φίλους των Reds.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com