Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Thompson: «Virgil, o μελλοντικός αρχηγός»

Thompson: «Virgil, o μελλοντικός αρχηγός»

Ο πρώην θρύλος της Liverpool, Phil Thompson, μίλησε για τον Virgil Van Dijk και για το τι πιστεύει ότι θα πετύχει ο πρώην παίκτης της Southampton.

Ο Ολλανδός, που φέρει την ταμπέλα της πιο ακριβής μεταγραφής αμυντικού παίκτη ,υπήρξε για αρκετό καιρό το αντικείμενο θαυμασμού του Jurgen Klopp, μέχρι που ο Γερμανός κατάφερε να τον φέρει στο Anfield!
Σύμφωνα με τον θρύλο πάντως των Κόκκινων, Phil Thompson, ο θαυμασμός του Γερμανού τεχνικού για τον παίκτη του είναι δικαιολογημένος αφού ο Virgil Van Dijk έχει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά του μελλοντικού ηγέτη της Liverpool.

O Thompson, ο οποίος ως αρχηγός, οδήγησε τη Liverpool στην Ευρωπαική επιτυχία του 1981, δήλωσε στο Sky Sports: «Τολμώ να το πω, ότι δείχνει υλικό μελλοντικού αρχηγού.»

Μίλησε για τον Virgil ο Thompson.
Μίλησε για τον Virgil ο Thompson.

«Ο τρόπος που παίζει, η παρουσία του, μ’ αρέσει να σκέφτομαι ότι στους επόμενους 12 μήνες θα καταφέρει να κερδίσει τον ρόλο του ηγέτη.»
«Χρειάζεται βέβαια να γίνει καλύτερος οργανωτής, και αυτό είναι κάτι που έρχεται με την εμπειρία.»

«Ακόμα κι όταν εσύ δεν παίζεις καλά, πρέπει να έχεις τη δυνατότητα να εξασφαλίσεις, ότι ο καθένας γνωρίζει τι να κάνει μέσα στο γήπεδο.» ολοκλήρωσε.

Την Κυριακή η Liverpool θα παίξει εναντίον της Southampton και ο Van Dijk θα ανυπομονεί σίγουρα όχι μόνο να βρεθεί ξανά στο St Mary’s αλλά και να σημειώσει κάποιο τέρμα ίσως εναντίον της παλιάς του ομάδας.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com