Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Virgil: «Δεν ξέρω πως θα με υποδεχτούν»

Virgil: «Δεν ξέρω πως θα με υποδεχτούν»

Κόντρα στην παλιά του ομάδα ο Virgil.

Ο Virgil Van Dijk πιστεύει ότι μπορεί οι φίλαθλοι της Soutampton να μην τον υποδεχτούν με τον καλύτερο τρόπο την Κυριακή στο St Mary’s stadium.

Την Κυριακή η Liverpool θα παίξει με την Southampton για την Premier League.Η ομάδα θα ταξιδέψει για το διπλό σε μια αρκετά δυνατή έδρα.

Ο αμυντικός της Liverpool, Virgil Van Dijk, θα βρεθεί αντιμέτωπος με την παλιά του ομάδα για πρώτη φορά.Θυμίζουμε ότι είχαν γίνει μεγάλες κουβέντες για το πρόσωπο του το καλοκαίρι, αλλά τελικά κατάφερε να έρθει στο Merseyside τον Γενάρη.

Ο Virgil Van Dijk με την φανέλα της Southampton.
Ο Virgil Van Dijk με την φανέλα της Southampton.

Ο Ολλανδός που κατάφερε να πραγματοποιήσει την ονειρική του μετεγγραφή, περιμένει να δει πως θα τον υποδεχτούν στο γήπεδο.

«Τι μπορείς να κάνεις; Ίσως με γιουχάρουν σε όλο το παιχνίδι», δήλωσε ο VVD.

«Δεν μπορώ να κάνω τίποτα για αυτό.Πήρα την απόφαση αυτή, απόλαψα κάθε στιγμή εκεί και είμαι ευγνώμον για όσα έκανε η Southampton για μένα.Προχώρησα εγώ, προχώρησαν και αυτοί»

«Ξέρω ότι παλεύουν σε όλα τα παιχνίδια αλλά χρειαζόμαστε την νίκη.Πηγαίνει εκεί με μία και μοναδική σκέψη και αυτή είναι το να νικήσουμε»

«Φυσικά θα είναι ωραίο να δω τους πρώην συμπαίκτες μου και τους φίλους που έκανα εκεί, αλλά για μένα το σημαντικό κομμάτι είναι να πάρουμε την νίκη»

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com