Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Babb: «Η αξία του Salah θα ξεπεράσει τα 200 εκατομμύρια»

Babb: «Η αξία του Salah θα ξεπεράσει τα 200 εκατομμύρια»

O Salah φαίνεται να απολογήθηκε στον Καρνέζη

Ο πρώην παίκτης της Liverpool, Phil Babb, πιστεύει ότι άμα ο Salah κάνει ένα καλό Μουντιάλ, η αξία του θα ανέβει πάνω από 200 εκατομμύρια.

Ο Salah υπέγραψε το καλοκαίρι στην Liverpool με την μετεγγραφή του να κοστίζει 36,9 εκατομμύρια λίρες.Από τότε που ήρθε ο Αιγύπτιος, έχει κάνει τρομερή δουλειά.

Μέχρι στιγμής έχει σκοράρει 28 γκολ όπου τα 21 από αυτά είναι στην Premier League.Τα 2 τελευταία, ήταν στον Κυριακάτικο αγώνα με την Tottenham, ο οποίος έληξε ισόπαλος.

Ο Αιγύπτιος κάνει με διαφορά την καλύτερη σεζόν της καριέρας του και αναμένουμε να συνεχίσει έτσι.Πριν λίγες βδομάδες, είχε στείλει την Αίγυπτο στο Παγκόσμιο Κύπελλο μετά από 27 ολόκληρα χρόνια.

Ο Phil Babb μίλησε για τον Salah.
Ο Phil Babb μίλησε για τον Salah.

Ήδη η Real Madrid έχει δείξει πως θα ήθελε να αγοράσει τον Mo αλλά αυτό είναι κάτι πολύ δύσκολο.

Σύμφωνα με τον πρώην παίκτη της Liverpool, Phil Babb, μία τέτοια μετεγγραφή θα είναι πάρα πολύ δύσκολη, ειδικά άμα παίξει καλό και στο Μουντιάλ ο Salah.

Ο πρώην Ιρλανδός διεθνής, πιστεύει ότι η αξία του winger των Reds, μπορεί να ξεπεράσει και τα 200 εκατομμύρια, δηλαδή περισσότερο και από την αξία του Neymar.

«Η αξία του τώρα είναι πολύ μεγαλύτερη από 100 εκατομμύρια λίρες.Το χαμηλό κέντρο βάρους του και η ικανότητα του να περάσει τους αντίπαλους παίκτες, τον βοήθησαν να βάλει ένα τρομερό γκολ κόντρα στην Tottenham»

«Είναι από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο αυτή την στιγμή και δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό.Τα πηγαίνεις θαυμάσια αλλά μετά βλέπεις τις μεγάλες ισπανικές ομάδες να δείχνουν ενδιαφέρον για σένα»

«Θα συνεχίσουν να τον βλέπουν μέχρι το τέλος την σεζόν για να δουν αν έχει διάρκεια.Αν τα πάει καλά και στο Παγκόσμιο Κύπελλο, θα κάνουν κίνηση το καλοκαίρι ενώ θα στοιχίζει τόσο πολύ;»

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com