Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Klopp: » Πρέπει να παίρνουμε αυτά τα παιχνίδια»

Klopp: » Πρέπει να παίρνουμε αυτά τα παιχνίδια»

Στις χθεσινές απουσίες έκανε αναφορά ο Klopp.

Δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα έκανε ο Jurgen Klopp, ο οποίος πέρα από τις διαιτητικές αποφάσεις δήλωσε ότι η ομάδα πρέπει να παίρνει τέτοια παιχνίδια – και δεν είναι χαρούμενος από τα φετινά παιχνίδια με την Tottenham.

«Οι δύο ομάδες είναι σε καλό στάδιο, αλλά στο τέλος κανείς δεν ενδιαφέρεται γι’αυτό. Πρέπει να κερδίζουμε. Ήταν ένα εντός έδρας παιχνίδι, είχαμε χάσει το πρώτο από την Tottenham και τώρα έχουν τέσσερις βαθμούς από τα παιχνίδια μας. Σίγουρα δεν είναι ωραίο αυτό. Το πρώτο παιχνίδι το άξιζαν, σήμερα νιώθω ότι έπρεπε να κερδίσουμε εμείς. Καμιά φορά χρειάζεσαι μερική βοήθεια – και όταν δεν την έχεις, είναι δύσκολο» ανέφερε ο Kloppo.

Ο Jurgen Klopp με τον προπονητή της Tottenham.
Ο Jurgen Klopp με τον προπονητή της Tottenham.

«Ήταν πολύ καλοί, αλλά ήμασταν κι εμείς καλοί. Εξαιτίας της ροής του παιχνιδιού και μερικών καταστάσεων, κυριάρχησαν στο δεύτερο ημίχρονο, είναι αλήθεια. Έπαιξαν σε συγκεκριμένα μέρη του γηπέδου κι έπρεπε να αντιδράσουμε. Δεν ήταν το ότι είχαν πολλές ευκαιρίες, είχαμε κι εμείς πολλές ευκαιρίες να κάνουμε καλύτερα πράγματα, ήταν τυχεροί σε ορισμένες περιπτώσεις που δεν σκοράραμε. Η άμυνά μας ήταν εξαιρετική, αλλά κάποιοι θα πουν ότι ο Dejan έκανε λάθος επειδή βρήκε την μπάλα. Αυτός είναι ο κόσμος μας, δεν μπορούμε να το αλλάξουμε» κατέληξε στις δηλώσεις του.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com