Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Karius: «Δεν νιώθουμε καλά, είχα μελετήσει τον Kane»

Karius: «Δεν νιώθουμε καλά, είχα μελετήσει τον Kane»

Ενίσχυση στα γκολποστ προβλέπει ο Craig Bellamy

Την απογοήτευσή του για την έκβαση της χθεσινής αναμέτρησης εξέφρασε με έναν παραπάνω από πασιφανή τρόπο ο Loris Karius. Ο τερματοφύλακας των Reds που έκανε μία εξαιρετική εμφάνιση νικήθηκε από ένα άπιαστο σουτ του Wanyama και ένα πέναλτι του Harry Kane το οποίο ήρθε στο τελευταίο λεπτό του αγώνα και έκλεψε μία τεράστιας σημασίας νίκη για τους Reds, αφού πρώτα όμως είχε πιάσει άλλο ένα πέναλτι, το μυστικό για το οποίο ήταν στην προετοιμασία του πριν τον αγώνα.

«Για εμένα, δεν είναι καθόλου καλό αυτό,χωρίς να ξέρω αν ήταν δίκαιο ή όχι» είπε ο Karius στο liverpoolfc.com. «Μπήκα μέσα στα αποδυτήρια και χωρίς να έχω δει ριπλέι ακούω ότι ήταν αυστηρά, το πρώτο ίσως οφσάιντ ενώ στο δεύτερο έχει πει ότι δεν υπάρχει τίποτα ο διαιτητής και τελικά τον γυρίζει πίσω ο βοηθός. Σαν παίκτης είναι δύσκολο να καταλάβεις το τι έγινε. Σκοράρεις ένα γκολ τόσο αργά και όλοι πιστεύουν ότι το έχεις και τελικά πρέπει να συμβιβαστείς με έναν μόλις πόντο. Αν το έλεγες πριν το παιχνίδι ίσως και να μας φαινόταν οκ ο ένας πόντος, αλλά τώρα είναι δύο χαμένοι πόντοι για εμάς και ένας κερδισμένος για εκείνους. Θα ήμασταν πέντε μπροστά αυτή τη στιγμή, επομένως είναι δύσκολο να πάρεις το οτιδήποτε θετικό από το παιχνίδι.»

O Van Dijk κατηγόρησε τον Kane ότι βούτηξε στην επίμαχη φάση.

Ο Karius ήταν απ’τους πρωταγωνιστές, μιας και απέκρουσε το πρώτο από τα δύο πέναλτι του Harry Kane, απόκρουση που οφείλεται στην… μελέτη του. «Δεν έμεινα απλά όρθιος, αλλά μελετάω τους επιθετικούς πριν το παιχνίδι. Ήξερα ότι αυτός θα το εκτελούσε και θυμήθηκα ότι στα μεγάλα παιχνίδια συνηθίζει να βαράει στο κέντρο. Οπότε αποφάσισα να μείνω στην μέση και τελικά μου βγήκε. Πρέπει να είσαι και τυχερός, αλλά όταν προετοιμάζεσαι έχεις μεγαλύτερη τύχη.» εξήγησε ο Γερμανός.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com