Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Κλοπή στις καθυστερήσεις!

Κλοπή στις καθυστερήσεις!

Δεν ακούει καθόλου φήμες για αποχώρηση από τη Liverpool o Φαραώ

Με ένα αμφισβητούμενο έως ανυπαρκτο πέναλτι η Tottenham πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας στην τελευταία φάση του αγώνα, στερώντας από την Liverpool ένα τρίποντο που ερχόταν με θριαμβευτικό τρόπο έπειτα από… σχεδόν buzzer beater του Mohamed Salah!

Η Λίβερπουλ προηγήθηκε πολύ νωρίς στο σκορ μετά από λάθος του Dier το οποίο εκμεταλλεύτηκε άριστα ο Αιγύπτιος θεός Mohamed Salah, ο οποίος έκανε εξαιρετικό πλασέ κι εκτέλεσε τον Lloris! Κάπως έτσι, ο Mo έγινε ο πρώτος που έφτασε τα 20 γκολ σε 25 παιχνίδια πρωταθλήματος, πιο γρήγορα από κάθε άλλο παίκτη της Liverpool. Τα αμυντικά λάθη της Tottenham συνεχίστηκαν, με την Liverpool να μην καταφέρνει να εκμεταλλευτεί, κάνοντας άλλες δύο φάσεις με κεφαλιές των Firmino και Van Dijk. Ωστόσο, η κυριαρχία της Liverpool στο κέντρο δεν άφησε την Tottenham να αντιδράσει, με την τριάδα του κέντρου να κάνει εξαιρετικό παιχνίδι σήμερα. Μόνο μία ευκαιρία εντός εστίας για τους Spurs, με τον Karius να μπλοκάρει σουτ του Dembele, ενώ έκανε άλλη μία απόκρουση στο τετ α τετ του Kane, το οποίο δεν μέτρησε λόγω οφσάιντ – που δεν ήταν – στην προηγούμενη φάση.

 

Ο Mo Salah ανοίγει το σκορ για την Liverpool.
Ο Mo Salah ανοίγει το σκορ για την Liverpool.

Το δευτδεύ ημίχρονο βρήκε μια Liverpool κουρασμένη και σε ρόλο παθητικό. Η Tottenham πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων και δοκίμασε να απειλήσει, κυνηγώντας την ισοφάριση, όμως η καλή άμυνα και ο Loris Karius κρατούσαν το μηδέν.  O Kane απείλησε με κεφαλιά στο 59ο λεπτο, ενώ από κόρνερ και στημένες φάσεις η πίεση των Spurs κρατούσε και αυξανόταν. Η Liverpool είχε τις ευκαιρίες να τιμωρήσει την Tottenham στην κόντρα, όμως η κούραση και η έλλειψη καθαρού μυαλού από τους τρεις της επίθεσης δεν δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για να γίνει το 2-0 και τελικά η Tottenham τιμώρησε. Στο 82ο λεπτό και έπειτα από διώξιμο του Karius, o Victor Wanyama έπιασε ένα άπιαστο σουτ και διαμορφωσε το 1-1. Η Liverpool μπορούσε να βρεθει και πισω στο σκορ, καθώς ο Moss εδωσέ αμφισβητούμενο πέναλτι σε επαφή του Karius στον Kane έπειτα από τσαφ του αλάνθαστου ως τότε Dejan Lovren. Ο Άγγλος επιθετικός όμως νικήθηκε από τον εξαιρετικό απόψε Karius και το 1-1 παρέμεινε. Και λίγα λεπτά μετά, το Anfield πηρε φωτιά! Απίστευτη ατομική ενέργεια του Mi Salah, φοβερό σκάψιμο μπροστά στον Lloris και το 2-1 έδειχνε πως θα ήταν αρκετό για να δώσει στους Reds μια τεράστια νίκη! Όμως λογάριαζαν χωρίς τον επόπτη. Σε μια αναταραχή στην περιοχή των Reds στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, ο επόπτης ειδοποίησε τον Moss για επαφή του Van Dijk στον Lamela, επαφη η οποία πάλι είναι αμφίβολη, ο Kane δεν ηττήθηκε δεύτερη φορά από τον Karius και το 2-2 αφήνει με μια πικρή γεύση την ομάδα του Jurgen Klopp, η οποία νιωθει πως θα έπρεπε να είχε φύγει με τους 3 βαθμούς.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com