Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα για Gerrard και U18

Πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα για Gerrard και U18

O Steven Gerrard και τα πιτσιρίκια του ηττήθηκαν για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα για τα ηλικιακό κλιμάκιο U18 ετών και μάλιστα με ένα αρκετά αμφισβητούμενο πέναλτι στις καθυστερήσεις με την ομάδα της Stoke City να επικρατεί με 2-1.

Η Liverpool προηγήθηκε στην αναμέτρηση στο 24ο λεπτό με τον McAuley μέσα από την περιοχή να εκτελεί πολύ όμορφα για το προβάδισμα των φιλοξενούμενων. Το αποτέλεσμα αυτό ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου ωστόσο η Stoke μπήκε πολύ καλύτερα στο δεύτερο μέρος.

Ο Toure θα είχε κάνει το 1-1 στο 55 αν δεν είχε μεσολαβήσει η εξαιρετική παρέμβαση του Neco Williams ενώ ο ίδιος παίκτης λίγο αργότερα σημάδεψε λίγο πάνω από το δοκάρι ενώ ήταν αμαρκάριστος. Λίγα λεπτά μετά όμως οι νεαροί Potters ισοφάρισαν με τον Greenidge. Μετά το 1-1 και οι δύο ομάδες είχαν τις στιγμές τους με τη Liverpool να χάνει πολύ καλή φάση με το σουτ του McAuley από τη σέντρα του Tagseth που έδιωξε ο Bursik ενώ ο Kelleher απομάκρυνε σωτήρια την προσπάθεια του Greenidge.

O Gerrard ηττήθηκε για πρώτη φορά ως προπονητής στο πρωτάθλημα
O Gerrard ηττήθηκε για πρώτη φορά ως προπονητής στο πρωτάθλημα

Ωστόσο στις καθυστερήσεις ο Boyes τιμωρήθηκε για αντικανονική χρήση του χεριού σε μία αμφισβητούμενη φάση και ο Szereto έκανε το 2-1 ολοκληρώνοντας την ανατροπή για τη γηπεδούχο Stoke και σηματοδοτώντας την πρώτη ήττα της ομάδας του Gerrard στο θεσμό.

Liverpool U18s: Kelleher, N. Williams, Larouci (Millar, 59), R. Williams (Bearne, 82), Boyes, Clayton, Sharif, Dixon-Bonner, McAuley, Camacho (Brookwell, 70), Tagseth.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com