Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Νίκη κόντρα στην Huddersfield θέλει ο Klopp

Νίκη κόντρα στην Huddersfield θέλει ο Klopp

Για τους Mane και Chamberlain μίλησε ο Klopp.

Ο Jurgen Klopp δήλωσε πως η ομάδα του πρέπει να παλέψει για να επιστρέψει στις νίκες κόντρα στην Huddersfield μετά από τις δύο σερί ήττες σε Premier και FA.

Η Liverpool, έγινε νωρίτερα μέσα στον μήνα η πρώτη ομάδα που κατάφερε να κερδίσει την Manchester City στο φετινό πρωτάθλημα.Μια εβδομάδα αργότερα, η επίσκεψη στο Liberty Stadium δεν ήταν καλή, καθώς ήρθε η ήττα μετά από ένα σερί 18 παιχνιδιών.

Όπως φάνηκε, οι Reds δεν συνήλθαν από την ήττα και το Σάββατο κόντρα στην West Brom στο Anfield για το FA Cup, έχασαν με 2-3.

Ο Jurgen Klopp ξέρει ότι το εκτός έδρας παιχνίδι με την Huddersfield είναι πολύ σημαντικό, με την ομάδα του να έχει μεγάλη πίεση.

Δύσκολο παιχνίδι την Τρίτη για την ομάδα του Klopp.
Δύσκολο παιχνίδι την Τρίτη για την ομάδα του Klopp.

«Μετά από κάθε ήττα, άμα μάθεις από αυτήν τότε βγάζει λίγο νόημα.Άμα δεν μάθεις από αυτήν, τότε δεν έχει κανένα νόημα απολύτως»

«Σίγουρα η πίεση μεγαλώνει σε μία κατάσταση σαν και αυτή, η πίεση που εμείς δημιουργούμε στους εαυτούς μας, αλλά έτσι γίνεται»

«Ήταν μόλις πριν λίγες μέρες που ήμασταν εδώ και μιλούσαμε για την Manchester City, σε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια που έχουμε παίξει.Τίποτα στην προπόνηση δεν μου έδωσε σημάδι ότι τα παιδιά υποτίμησαν την επιτυχία ή το αποτέλεσμα με την City»

«Είμαστε σοβαρά άτομα και πιστεύω ότι είδαμε το αποτέλεσμα με τον σωστό τρόπο.Μετά απ’αυτό, είχαμε δύο παιχνίδια μπροστά μας για να δείξουμε ότι μπορούμε να τα πάμε καλύτερα.Δεν επιτρέπεται να δέχεσαι γκολ με τον τρόπο που δεχθήκαμε εμείς»

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com