Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Θέλει να ξεκινήσει βασικός με την West Brom ο Ings

Θέλει να ξεκινήσει βασικός με την West Brom ο Ings

Ο Danny Ings, θέλει να ξεκινήσει για πρώτη φορά φέτος στην βασική ενδεκάδα της Liverpool, κόντρα στην West Brom για τον 4ο γύρο του FA Cup.

Η Liverpool θα κοιτάξει να επιστρέψει στις νίκες αύριο κόντρα στην West Brom, μετά την ήττα από την Swansea την Δευτέρα.

Ο Klopp ετοιμάζει αρκετές αλλαγές καθώς η Liverpool θα ταξιδέψει στο Huddersfield μεσοβδόμαδα.Υπάρχουν πολλές πιθανότητες, να δούμε για πρώτη φορά βασικό φέτος τον Danny Ings.

Klopp και Ings στην προπόνηση.
Klopp και Ings στην προπόνηση.

Ο Άγγλος επέστρεψε από τον τραυματισμό του και κάνει κανονικά προπονήσεις με τους Reds.Την Δευτέρα στο Liberty City, ο Klopp τον έβαλε στο δεύτερο ημίχρονο και ο Ings ήταν αρκετά καλός.Είχε μάλιστα και μια καλή ευκαιρία για να ισοφαρίσει το σκορ.

Ο Γερμανός coach είναι περίπου 2,5 χρόνια στο Merseyside και από τότε ο Danny δεν έχει αγωνιστεί βασικός.Αυτό είναι φυσιολογικό καθώς ο 25χρονος, είχε πολλούς τραυματισμούς.

Αύριο ίσως είναι μια καλή ευκαιρία για να κάνει το ντεμπούτο του στην αρχική ενδεκάδα της Liverpool και να δείξει στον Klopp ότι αξίζει να είναι στο ρόστερ.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com