Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp για το ιατρικό δελτίο της ομάδας

Klopp για το ιατρικό δελτίο της ομάδας

O Klopp στάθηκε στο ποδόσφαιρο που έχει παίξει η Liverpool χωρίς τον Coutinho

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνέντευξη τύπου του Jurgen Klopp ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με την West Brom, με τον ίδιο να μιλάει για το γεμάτο ιατρικό δελτίο της ομάδας. Τα νέα αφορούν τους Alberto Moreno, Jordan Henderson, Adam Lallana, James Milner, Ragnar Klavan και Dejain Lovren, ενώ είχαμε αναφορά μετά από καιρό για τον Nathaniel Clyne.

Για τους δύο πρώτους, ανέφερε: «Πρέπει να σκεφτώ τον ενδεχόμενο να παίξει ο Hendo. Ο Adam έχει ένα μικρό πρόβλημα, όμως θα είναι σίγουρα εκτός αποστολής. Δεν είναι κάτι σημαντικό. Απλά έλειπε καιρό από την δράση και χρειάζεται χρόνο για να προσαρμοστεί πλήρως».

Έχει μπόλικα νέα το ιατρικό δελτίο της ομάδας του Klopp.
Έχει μπόλικα νέα το ιατρικό δελτίο της ομάδας του Klopp.

«Ο Milner είχε ένα πρόβλημα στο πόδι που δεν του επέτρεψε να προπονηθεί, οπότε θα μείνει εκτός. Ο Clyne είναι σε καλό δρόμο, αλλά δεν προπονείται με την ομάδα. Ο Alberto έχει επιστρέψει στην προπόνηση. Ο Robbo παίζει πολύ καλά, όμως έχει παίξει πολλά παιχνίδια» δήλωσε στην συνέχεια, δίνοντας το έναυσμα για την επιστροφή του Ισπανού στην αρχική ενδεκάδα.

«Ο Klavan έχει έναν μυικό τραυματισμό και θα είναι εκτός. O Dejan επέστρεψε» είπε στο τέλος, με τον Κροάτη αμυντικό να επιστρέφει κατά πάσα πιθανότητα στην αρχική ενδεκάδα.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com