Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Θετικός για την συνέχεια ο Loris Karius

Θετικός για την συνέχεια ο Loris Karius

Η Liverpool παραμένει για 18 παιχνίδια αήττητη και ο Loris Karius, μίλησε στην επίσημη σελίδα των Reds για την πολύ καλή κατάσταση της ομάδας.

Μετά την ήττα από την Tottenham τον Οκτώβριο με 4-1, η Liverpool έχει 13 νίκες και 5 ισοπαλίες σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο Loris Karius, αναφέρθηκε στην καλή φόρμα της ομάδας και πιστεύει πως οι παίκτες του Klopp θα συνεχίσουν σε αυτό τον ρυθμό.

«Η ομάδα αυτή την στιγμή είναι στα καλύτερα της από τότε που έχω έρθει.Μπορούμε να κάνουμε αλλαγές σε σχηματισμούς και στον τρόπο παιχνιδιού και ακόμα παίζουμε καλά και νικάμε.Παίζουμε τρομερό ποδόσφαιρο»

«Ξέρουμε όμως ότι αυτό μπορεί να αλλάξει πολύ γρήγορα.Πρέπει να συνεχίζουμε να δουλεύουμε σκληρά και να παραμείνουμε σταθεροί μέχρι το τέλος.Τότε μπορείς να ανακάμψεις.Στην μέση της χρονιάς, είναι λίγο δύσκολο να το πεις αυτό.Βέβαια είμαστε σε πολύ καλή φόρμα αυτή την στιγμή»

Μίλησε για το παιχνίδι με την Swansea ο Karius.
Μίλησε για το παιχνίδι με την Swansea ο Karius.

Σήμερα κόντρα στην Swansea, ο Karius περιμένει την αντίπαλη ομάδα να είναι τελείως διαφορετική αγωνιστικά από αυτό το 5-0 στο Anfield πριν λίγες μέρες.

«Είναι πάντα διαφορετικό όταν έχεις νέο προπονητή.Θα έχει κάνει μερικές αλλαγές.Ένας νέος προπονητής μπορεί να σου δώσει ώθηση, ειδικά άμα η ομάδα δεν τα πήγαινε καλά»

«Αυτό δεν αλλάζει πολλά για εμάς.Θέλουμε να ετοιμαστούμε καλά και είμαι σίγουρος ότι ο προπονητής μας θα μας πει τι να προσέξουμε»

«Κάθε πόντος μετράει για αυτές τις ομάδες.Το ίδιο όμως ισχύει και για εμάς.Μάλλον θα νιώθουν μεγάλη πίεση.Δεν μπορούμε να εστιάσουμε σε αυτό.Πρέπει εμείς να είμαστε έτοιμοι και να ξέρουμε τις αδυναμίες του αντιπάλου.Θα είμαστε έτοιμοι και προετοιμασμένοι.Θα πάμε εκεί για την νίκη»

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com