Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Προς παραμονή στην Liverpool ο Ings

Προς παραμονή στην Liverpool ο Ings

Ings

Ο Danny Ings δεν έχει πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής έως τώρα, ωστόσο η ενδεχόμενη παραχώρηση του Daniel Sturridge θα επηρεάσει το μέλλον του.

Σύμφωνα με τον Chris Bascombe, η αποχώρηση του Sturridge θεωρείται δεδομένη, με την Inter να έχει προβάδισμα για την απόκτησή του ως δανεικό, αν δεν πειστεί να αγοράσει από τώρα τον Άγγλο επιθετικό – σε περίπτωση δανεισμού, πιθανότατα θα υπάρξει οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι – ενώ η Sevilla πρέπει να βελτιώσει τους όρους της αν θέλει να έχει ελπίδες για τον Daniel. Είναι ξεκάθαρο και στους δύο υποψήφιους ότι η Liverpool δεν διατίθεται να καλύψει το συμβόλαιο του παίκτη.

Μένει στην ομάδα ο Ings.
Μένει στην ομάδα ο Ings.

Με τον Sturridge να βρίσκεται με το ένα πόδι εκτός Anfield, η ομάδα δεν επιθυμεί να χάσει δύο αναπληρωματικούς επιθετικούς σε μία μετεγγραφική περίοδο. Πολλές ομάδες επιθυμούν την απόκτηση του Ings ως δανεικού, παρέχοντάς του τον ζητούμενο χρόνο συμμετοχής, ωστόσο όπως δείχνουν όλα, ο Jurgen Klopp θα κρατήσει τον έτερο Άγγλο επιθετικό για το υπόλοιπο της χρονιάς, ως δεύτερο επιθετικό πίσω από τον Roberto Firmino, με τον Dominic Solanke να χρειάζεται χρόνο ώστε να μπορέσει να ανταπεξέλθει πλήρως στις απαιτήσεις της Premier League.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com