Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Ποια είναι τα σχέδια της Cardiff για τον Grujic;

Ποια είναι τα σχέδια της Cardiff για τον Grujic;

Τραυματίστηκε χθες ο Marko Grujic.

Κάτοικος Ουαλίας θα είναι μέχρι το τέλος της σεζόν, όπως έγινε γνωστό από τον σύλλογο, ο Marko Grujic. O νεαρός μέσος των Reds, σε μία προσπάθεια να βρει λεπτά συμμετοχής για το καλό της ανάπτυξής του, θα βρεθεί στο Cardiff και την ομώνυμη ομάδα, ώστε να την ενισχύσει στην προσπάθειά της για να επιτύχει την άνοδο στην Premier League. Γιατί όμως οι Reds διάλεξαν την Cardiff;

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των «Bluebirds», η θέση του κεντρικού χαφ ήταν στις βασικές προτεραιότητες του Neil Warnock, οπότε ο χρόνος συμμετοχής θα πρέπει να θεωρείται δεδομένος για τον νεαρό Σέρβο. Ουσιαστικά δεν θα είχε λογική να συναινούσε η Liverpool σε οποιαδήποτε κίνηση αν δεν ήταν έτσι η κατάσταση. Ο Grujic πιθανώς προορίζεται για αντικαταστάτης στην βασική ενδεκάδα του Loic Damour, ο οποίος βρίσκεται ως ένας από τους δύο κεντρικούς χαφ στην τριάδα του άξονα στο 4-2-3-1 του Warnock.

O Marko Grujic είναι πιθανὀ να αποχωρήσει τον Ιανουάριο

Πάντως, στην Ουαλία φαίνεται πως βλέπουν με καλό μάτι την απόκτηση του Grujic από την Cardiff City, με αρκετό κόσμο να θεωρεί πως αυτή η κίνηση θα βοηθήσει αρκετά τον Warnock ώστε να διεκδικήσει με την ομάδα του μία θέση που θα τους δίνει την ευκαιρία να εξασφαλίσουν είτε απευθείας είτε μέσω των Playoffs, την άνοδο στην Premier League.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com