Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Νέες εξετάσεις για τον αστράγαλο του Brewster

Νέες εξετάσεις για τον αστράγαλο του Brewster

Σε νέες εξετάσεις υποβάλλεται σήμερα στο Λονδίνο ο Rhian Brewster, ώστε να υπολογιστεί η ακριβής έκταση του τραυματισμού του. Ο νεαρός ταλαντούχος επιθετικός των Reds πάτησε άσχημα τον αστράγαλό του στο πρόσφατο παιχνίδι της U23 των Reds με την Manchester City, με την αρχική διάγνωση να μιλάει για ζημιά στους συνδέσμους.

Η Liverpool έστειλε τον Brewster σε ειδικό στο Λονδίνο ώστε να κοιτάξει την ακριβή έκταση της ζημιάς που έχουν υποστεί οι σύνδεσμοι αλλά και να δώσει την δικιά του άποψη για το πως πρέπει να χειριστούν οι Reds την αποθεραπεία του τραυματισμού του 17χρονου. Ο Brewster έτσι αναμένεται να απουσιάσει από το σημαντικό παιχνίδι του Σαββατου για το FA Youth Cup της U18 με αντίπαλο την ομάδα της Arsenal, με τον Steven Gerrard όμως να είναι σίγουρος για το ότι ο παίκτης θα γυρίσει ακόμα δυνατότερος.

Θαυμαστής του Rhian Brewster δηλώνει ο Gerrard
Θα γυρίσει πιο δυνατός ο Rhian Brewster σύμφωνα με τον Gerrard

«Δεν ξέρω τον ακριβή τραυματισμό του, περνάει κι άλλα τεστ, όμως θα είναι έξω για λίγο καιρό» είπε ο Gerrard. «Ήταν σε καλή κατάσταση, σκόραρε γκολ με την U23 και την U19 και πήγαινε εξαιρετικά και με την εθνική. Αλλά αυτό συμβαίνει σε κάθε ποδοσφαιριστή. Έχεις πισωγυρίσματα, κάποιες φορές μεγαλώνεις και μαθαίνεις απ’αυτά και όχι μόνο από τα καλά πράγματα που σου συμβαίνουν» κατέληξε ο προπονητής της κόκκινης U18.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com