Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Καταδικάστηκε ο Flanagan, σκληρή ανακοίνωση του συλλόγου

Καταδικάστηκε ο Flanagan, σκληρή ανακοίνωση του συλλόγου

Σε εθελοντική εργασία καταδικάστηκε ο Jon Flanagan.

Δύσκολη η σημερινή μέρα για τον Jon Flanagan, καθώς το δικαστήριο τον καταδίκασε για τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του, Rachael Wall.

Το περιστατικό συνέβη στις 22 Δεκεμβρίου, ενώ και οι δύο ήταν σε κατάσταση μέθης, όταν ο δεξιός οπισθοφύλακας της Liverpool βούτηξε από τον λαιμό την σύντροφό του και την πέταξε στον τοίχο ενός σπιτιού στην Duke Street του κέντρου του Liverpool, όπως μαρτυρούν τα κυκλώματα ασφαλείας του δρόμου, πριν συνεχίσει, κλωτσώντας την στο στομάχι.

Ο παίκτης παραδέχτηκε την ενοχή του και σήμερα καταδικάστηκε σε 45 ώρες εθελοντικής εργασίας εντός δώδεκα μηνών, κατ’όπιν εντολής της κοινότητας, ενώ η Liverpool μίλησε σκληρά για τα καμώματα του ποδοσφαιριστή της, δια μέσω εκπροσώπου του συλλόγου.

Σε εθελοντική εργασία καταδικάστηκε ο Jon Flanagan.
Σε εθελοντική εργασία καταδικάστηκε ο Jon Flanagan.

«Καταδικάζουμε την συμπεριφορά του παίκτη  μας κατά την διάρκεια των όσων συνέβησαν σε αυτήν την εγκληματική πράξη. Κατέστρεψε την δική του φήμη και παράλληλα, απογοήτευσε τον σύλλογο που έχει εκπροσωπήσει επάξια. Του έχουμε εκφράσει την απογοήτευση και τον θυμό μας για την αποτυχία του να συμβαδίσει με τα ιδανικά της Liverpool στο συγκεκριμένο συμβάν» αναφέρει αρχικά, ενώ στην συνέχεια συμπληρώνει ότι ο σύλλογος συνεργάστηκε με τις Αρχές για την τιμωρία του παίκτη, χωρίς να κάνει οποιοδήποτε άλλο σχόλιο επί του θέματος.

Αυτό που καλύπτεται πίσω από το «τίποτα άλλο να προστεθεί» είναι ότι ουσιαστικά μπήκε ο επίλογος σε μία ήδη τελειωμένη καριέρα, αυτή του Flanagan στο Anfield.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com