Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πιστεύει στο Champions League o Keegan

Πιστεύει στο Champions League o Keegan

O Kevin Keegan όπως δήλωσε θεωρεί πως η Liverpool μπορεί να είναι το μαύρο άλογο στη φετινή κούρσα για την κατάκτηση του Champions League ενώ μίλησε με πολύ καλά λόγια για τη δουλειά που ξεκίνησε και συνεχίζει να εξελίσσει ο Jurgen Klopp.

«Μην ξεχνάτε πως είναι ακόμη στο Champions League και μπορούν να το κερδίσουν.  Γιατί όχι; Είναι ακόμη μέσα.  Έχουν την Porto που δεν θα είναι εύκολη αλλά μπορούν να τα καταφέρουν.  Αυτή τη στιγμή όλες οι μεγάλες ομάδες έχουν προβλήματα. Είναι η Manchester United καλύτερη από τη Liverpool; Όχι. Είναι η Chelsea; Μάλλον όχι. » είπε για την Ευρώπη προτού μιλήσει και για τη δική του οπτική απέναντι στην τωρινή ομάδα των «Κόκκινων» :

O Kevin Keegan συμβουλεύει να μη ξεγράψει κάποιος τη Liverpool στην Ευρώπη
O Kevin Keegan συμβουλεύει να μη ξεγράψει κάποιος τη Liverpool στην Ευρώπη

«Απολαμβάνω να βλέπω αυτή την ομάδα. Αυτό που πρέπει να καταλάβει ο κόσμος είναι πως αν οι παίκτες σου είναι εφευρετικοί, η δύναμη σου είναι στην επίθεση.  Οι αδυναμίες της Liverpool είναι πίσω.  Πρέπει να παίξεις αναδεικνύοντας τη δύναμη σου. Η Liverpool πρέπει να επιτεθεί και να σκοράρει παραπάνω από τους αντιπάλους.  Είχαμε αυτή τη λογική στη Newcastle και παραλίγο να κερδίσουμε το πρωτάθλημα.  Ο Van Dijk είναι πολύ καλή προσθήκη και ίσως δώσει σταθερότητα που τους λείπει» δήλωσε ο θρύλος της Liverpool.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com