Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ήττα για την U23 / Φόβοι για τον τραυματισμό του Brewster

Ήττα για την U23 / Φόβοι για τον τραυματισμό του Brewster

Το «ψάχνει» για Wilson και Ojo η Stoke.

H U23 της Liverpool ηττήθηκε χθες βράδυ από την αντίστοιχη της Manchester City με 3-2 ωστόσο το παιχνίδι επισκιάστηκε από τον τραυματισμό του Rhian Brewster, ο οποίος προσγειώθηκε πολύ άτσαλα στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου μετά από μία εναέρια μονομαχία και αποχώρησε δυστυχώς με φορείο και οξυγόνο.

Ας πάρουμε όμως πρώτα το αγωνιστικό σκέλος : η Liverpool προηγήθηκε με το πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε εύστοχα ο Harry Wilson, το 13ο γκολ του στη σεζόν, ωστόσο η γηπεδούχος City γύρισε το παιχνίδι και πήγε στο ημίχρονο προηγούμενη με 2-1 χάρη στα γκολ των Gonzalez και Matondo.

H κατάσταση του Brewster  προβληματίζει πολύ τους ανθρώπους της Liverpool
H κατάσταση του Brewster προβληματίζει πολύ τους ανθρώπους της Liverpool

Παρά τις προσπάθειες των Wilson και Curtis Jones που άγγιξαν την ισοφάριση, οι γηπεδούχοι έκαναν το 3-1 στο 74 λεπτό με πολύ ωραίο σουτ του Felix Nmecha. O Toni Gomes στις καθυστερήσεις έκανε το 3-2 από τη σέντρα του Liam Millar ωστόσο δεν έμελλε να αλλάξει κάτι στο τελικό αποτέλεσμα. Όλα όμως είχαν επισκιαστεί από τον τραυματισμό του Brewster και ο προπονητής της ομάδας μας, Neil Critchley επιβεβαίωσε τους φόβους των ανθρώπων της Liverpool :

«Δεν μοιάζει καλά.  Έπεσε άτσαλα και μάλλον έχει πρόβλημα στον αστράγαλο. Θα είναι στο νοσοκομείο. Δεν θέλω να πω πολλά αλλά πονάει πολύ και ελπίζω να μην είναι τόσο σοβαρό αλλά αυτή τη στιγμή φοβόμαστε το χειρότερο» είπε ο Critchley.

Αναμένουμε τα νεότερα από το μέτωπο τραυματισμού του νεαρού επιθετικού και ασφαλώς θα σας ενημερώσουμε. Ακολουθεί η ενδεκάδα της Liverpool χθες :

Liverpool U23s: Grabara, Parker (Jones), Masterson, Johnston, Juanma, Kane, Alves, Wilson, Dhanda (Gomes), Adekanye, Brewster (Millar).

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com