Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Κερδίζει τη μάχη με τον χρόνο για City ο Salah!

Κερδίζει τη μάχη με τον χρόνο για City ο Salah!

salah

Πολύ καλά πάει η αποθεραπεία του Mohamed Salah ενόψει του αγώνα της Κυριακής με την Manchester City στο Anfield! O Aιγύπτιος, που ταλαιπωρείται από τραυματισμό στο ισχίο και γι’αυτόν τον λόγο απουσίασε από τα παιχνίδια με Leicester και Burnley αναμένεται να επιστρέψει σήμερα στις προπονήσεις της ομάδες, τις πρώτες μετά το σύντομο ταξίδι των Reds στο Dubai.

Έτσι, ο Salah, ο οποίος ταξίδεψε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα στην Αραβική χώρα ακόμα κι αν δεν προπονήθηκε , δείχνει πως ανταποκρίνεται πολύ θετικά στην θεραπεία του και έχει αυξημένες πιθανότητες να προλάβει τον αγώνα με την Manchester City. Σίγουρα τώρα, και με τον Coutinho παρελθόν, η δημιουργία και η επικινδυνότητα του Mo θα είναι απαραίτητο όπλο για τον Jurgen Klopp σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι, όπως είναι το ντέρμπι με την πρωτοπόρο City.

O Salah αποχώρισε με πρόβλημα από τη χθεσινή αναμέτρηση
O Salah αποχώρισε με πρόβλημα από την αναμέτρηση με τη Leicester

Επίσης επιστροφή στις προπονήσεις αναμένεται να πραγματοποιήσει και ο Alberto Moreno, ο οποίος έχει χάσει τα τελευταία 9 παιχνίδια λόγω του τραυματισμού του στον αστράγαλο στο παιχνίδι με την Spartak για την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του UEFA Champions League.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com